Lindsay Lohan verpest door gezinssituatie

Drugs en alcohol waren normaal in het gezin.

Dina Lohan, de moeder van de door problemen geteisterde Lindsay Lohan is erg openhartig over het klimaat waarin haar dochter is opgegroeid. Volgens de dame misbruikte haar ex-man, Michael Lohan, haar meermaals, en heeft Lindsay dat gezien. Dat zou de reden zijn dat ze zo is geworden.

Michael Lohan ontkende altijd zijn vrouw misbruikt te hebben, en noemde het leugens. Nu blijkt dat dit niet waar is, want Dina Lohan heeft politierapporten om haar stellingname kracht bij te zetten. "Lindsay saw her dad abuse me - that's why she's so screwed up."

Toen Dina onlangs een foto uit 1986 aan haar dochter liet zien, vertelde Lindsay haar moeder dat ze het verhaal aan de buitenwereld moest vertellen. Op de foto houdt Dina haar dochtertje in haar armen, en heeft ze een enorme blauwe plek onder haar rechteroog. “When Lindsay saw the photo, she was furious. She said, ‘Tell the world! Talk about it!’ ”

Ook gebruikte Michael vaak drugs en alcohol in het huis, waardoor Lindsay daaraan gewend was geraakt.

Binnenkort moet LiLo voorkomen, omdat ze dronken achter het stuur zou hebben gezeten. Half januari hoort ze of ze 245 dagen de bak in moet, of dat ze een mildere straf krijgt.



NieuwsFilm

meest populair