Million Dollar Decorator wil meubels terug van Lindsay Lohan

Ze heeft de meubels echter verstopt en waarschijnlijk verkocht.

De bazen van het bedrijf Bravo, dat de hitshow Million Dollar Decorator produceert, willen de meubels en vloeren die ze geplaatst hebben in het huis van Lindsay Lohan terug. De actrice weigert mee te doen aan de opnames van de grote onthulling van de resultaten.

Daarom zijn de bazen enorm kwaad op Lohan. Het probleem is dat Lohan meubels ter waarde van 250.000 dollar kreeg, en Bravo probeerde die terug te krijgen. Lohan was ze echter een stap voor en zorgde dat ze op een onbekende locatie opgeslagen werden.

“Lindsay didn’t appreciate anything that was done for her. She was given $250k in furniture. Bravo attempted to get the furniture back, but Lindsay was one step ahead of them and had everything from the house sent to an unknown storage location. Lindsay was quite pleased with herself and bragged to friends that she can get whatever she wants because she is a celebrity,” vertelt een bron aan RadarOnline.

Bravo bevestigde dat Lohan niet beschikbaar was voor de opnames van de onthulling, maar dat er nog altijd beelden gemaakt konden worden van het eindresultaat. Desondanks wil het bedrijf alles terug hebben. Helaas zou het goed kunnen zijn dat Lohan de meubels al verkocht heeft.

Ze heeft nog altijd een belastingschuld van zo’n 233.000 dollar, en daarnaast schijnt ze duizenden dollars geleend te hebben van familie en vrienden.



NieuwsFilm

meest populair