Algemeen

Kid Cudi tekent voor rol in 'Need for Speed'

Hij speelt de beste vriend van hoofdpersoon Tobey Marshall.

door Jim Pedd op 16.01.2013 om 12:19 in Algemeen
De opnames van de Need for Speed-film moeten binnenkort beginnen. Daartoe worden nu volop voorbereidingen getroffen. Zo werd Aaron Paul, die een van de hoofdrollen speelt in de serie Breaking Bad, al gecast voor de hoofdrol. Nu is ook Scott “Kid Cudi” Mescudi gecast.

Aaron Paul speelt de rol van Tobey Marshall, die door de Verenigde Staten van New York naar Los Angeles racet op ongelofelijke snelheden. Dat doet hij om wraak te nemen op de man die zijn beste vriend heeft vermoord.

Cudi gaat de rol spelen van die beste vriend. Het is dus geen grote rol, voor de man die op dit moment vooral als producent werkt voor muzikanten zoals Kanye West en David Guetta. Recentelijk was hij in de HBO-serie How To Make It In America te zien en in de indiefilm Two Night Stand.

Scott Waugh regisseert de film, en Dominic Cooper, Imogen Poots, Ramon Rodriguez, Rami Malek en Harrison Gilbertson spelen kleine rollen in de film.

Als alles volgens planning gaat, is Need for Speed vanaf 7 februari 2014 in de bioscopen te zien.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nolifeman123

Avatar

Ben zelf een fan van zijn muziek en vind dit dus leuk nieuws Smiley face. Wel benieuwd naar zijn acteerprestaties...

nolifeman123

Avatar

Ben zelf een fan van zijn muziek en vind dit dus leuk nieuws Smiley face. Wel benieuwd naar zijn acteerprestaties...

Glennekeeeee

Avatar

Vind de namen van de acteurs niet echt om over naar huis te schrijven voor dergelijk product met een toch al grote naam...

benjamin

Avatar

Glennekeeeee "vind de namen van de acteurs niet echt om over naar huis te schrijven voor dergelijk product met een toch al grote naam..."


Aaron Paul in de hoofdrol blijkbaar. Vind ik toch een mooie naam.

Angelater

Avatar

benjamin "Aaron Paul in de hoofdrol blijkbaar. Vind ik toch een mooie naam."


Enkel als je Breaking Bad kijkt ;) Mogelijk doet hij/zij dat niet. Vind het ook wel een fijne keuze. Zie hem graag eens iets anders doen.

'Science, bitch!'

Glennekeeeee

Avatar

Ja ken breaking bad hoor... Maar ik bedoel. Need For Speed moet toch een blockbuster worden veronderstel ik? dan vind ik het aanbod wat pover voor het grote publiek?

benjamin

Avatar

Glennekeeeee "ja ken breaking bad hoor... Maar ik bedoel. Need For Speed moet toch een blockbuster worden veronderstel ik? dan vind ik het aanbod wat pover voor het grote publiek?"


Het heeft auto's en een redelijk bekende titel. En Breaking Bad is toch wel een populaire show.

Glennekeeeee

Avatar

benjamin "Het heeft auto's en een redelijk bekende titel. En Breaking Bad is toch wel een populaire show."


Ja, maar is een bekende titel genoeg? kijk naar andere game-verfilmingen... En breaking Bad is bekend in de states maar in europa en dergelijke is het toch eerder voor een select publiek en komt het niet altijd op de grote kanalen terecht...

Ik had toch minstens 1, of 2 grotere namen gestrikt, desnoods in een bijrol. Nu dit zegt niets over de kwaliteit van de film hé. Ik denk enkel aan hun financiële plaatje

Euro95

Avatar

Wel veel diepgang in het verhaal. Hard door de vs racen voor wraak... Haha :P

jaime91

Avatar

Glennekeeeee "Ja, maar is een bekende titel genoeg? kijk naar andere game-verfilmingen... En breaking Bad is bekend in de states maar in europa en dergelijke is het toch eerder voor een select publiek en komt het niet altijd op de grote kanalen terecht...

Ik had toch minstens 1, of 2 grotere namen gestrikt, desnoods in een bijrol. Nu dit zegt niets over de kwaliteit van de film hé. Ik denk enkel aan hun financiële plaatje"

Ik begrijp wat je bedoelt. Ik ben niet bekend met Breaking Bad en ken Aaron Paul dus ook niet. Hij is enkel echt bekend door die serie, en verder heeft hij niet iets memorabels op zijn CV staan. En dan zet je naast hem een hiphop artiest, dat pakte eerder al niet zo heel goed uit in The Fast And The Furious Tokyo Drift met Bowwow dus ik ben benieuwd hoe dat nu zal uitpakken.

Ik had liever ook nog wat bekendere grote (actie) sterren gezien, want ook de acteurs die bijrollen vervullen zijn niet echt huge. Verwacht hier niet zo heel veel van. We zullen zien.

Decepticon

Avatar

Deze film lijkt me tot nu toe helemaal niets, dus ik wil eerst wat beelden zien.
De bijrollen zijn toch niet de minste, Dominic Cooper(Howard Stark, Captain America), Imogen Poots(Fright Night) en Ramon Rodriguez(TF2 en World Invasion: Battle L.A.).

Dit moet op zijn minst in de buurt komen van The Fast a/t Furious, want anders wordt dit een dikke flop denk ik.

NieuwsFilm

meest populair