Video

Nieuwe trailer 'The Iceman'

Nieuwe misdaadfilm met o.a. Michael Shannon (Man of Steel), James Franco (Rise of the Planet of the Apes) en Chris Evans (Captain America).

door Jan-Peter Rook op 17.01.2013 om 09:37 in Video
Hieronder een nieuwe trailer van Ariel Vromens The Iceman, waarin Michael Shannon de koelbloedige moordenaar Richard "The Iceman" Kuklinski speelt. Hij vermoordde voor zijn achttiende verjaardag zo'n vijftig zwervers en werkte daarna jarenlang in dienst van de Maffia, zonder dat de politie een spoor van hem wist te vinden. In die periode vermoordde hij minstens 250 mensen in opdracht van de Maffia. Ondertussen had hij ook een gezin en leefde hij een doodnormaal leventje.

Verder rollen voor James Franco, Ray Liotta, Chris Evans, David Schwimmer en Winona Ryder. De Nederlandse release staat gepland op 7 juni 2013.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ziet er heel goed uit!

seppe

Avatar

Heb het gevoel dat een goede cast hier een beetje wordt te niet gedaan. Ben niet echt overtuigd. Zeker niet door die nep snorren.

B@chelor

Avatar

Alles van Shannon moet ik zien! Dus deze ook.

Moviemagic

Avatar

Dit kan wel eens een interessant verhaal worden over een zieke geest. Ben benieuwd in ieder geval.

Pete_027

Avatar

Ziet er goed uit. Jammer dat Richard "The Iceman" Kuklinski zelf de film niet meer kan beoordelen was wel benieuwd naar zijn meningSmiley face

Galido

Avatar

Ziet er redelijk uit Smiley face Goede acteurs, nu hopen op een geoliede film.

Expendable

Avatar

Ziet er zeker goed uit! Ben erg benieuwd naar deze!

NieuwsFilm

meest populair