'Gremlins'-reboot op komst

Warner wil geen vervolg meer maken, maar gewoon opnieuw beginnen.

Eerder werd er gesproken over de release van een derde Gremlins-film, maar dat idee raakte al snel in het ongewisse. Volgens regisseur Joe Dante, die ons Gremlins en Gremlins 2: The New Batch bracht, zou een vervolg op het tweede deel onwaarschijnlijk zijn.

Dat er een nieuwe Gremlins-film zou komen was volgens Dante vrijwel zeker, maar het leek hem waarschijnlijker dat er een remake gemaakt zou worden in plaats van een vervolg. Dante vertelde verder dat het volgens hem een kwestie van tijd zou zijn, voordat er weer gesproken zou worden over een nieuwe film in de franchise.

Uit een bericht van Vulture blijkt nu dat hij gelijk heeft gekregen, want Warner Brothers onderhandelt op dit moment met Steven Spielbergs Amblin Entertainment om een reboot te kunnen maken van de horrorcomedy uit 1984.

Er zouden al een paar jaren onderhandelingen plaatsvinden rond het project, maar Spielberg heeft nog altijd niet toegezegd. Zijn bemoeienis met het project is waarschijnlijk een vereiste voor het maken van een reboot. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij de film zal regisseren, het is waarschijnlijker dat hij enkel als producent zal optreden.

Hieronder, voor de liefhebbers, de trailer van de eerste film.



NieuwsFilm

meest populair