Bekende slechterik keert terug voor 'Captain America: The Winter Soldier'

Toby Jones is wederom te zien als Arnim Zola.

Er zijn niet veel acteurs die in de eerste Captain America-film te zien waren, die tevens terugkeren voor Captain America: The Winter Soldier. Tot nu toe waren eigenlijk de enige acteurs die dit bevestigd hadden hoofdrolspeler Chris Evans en zijn sidekick Sebastian Stan. Nu is echter duidelijk dat er een zekere slechterik weer te zien zal zijn in het vervolg.

Het betreft de slechterik Arnim Zola, die gespeeld werd door Toby Jones. In een interview met HeyUGuys.co.uk bevestigde hij terug te zullen keren voor Captain America: The Winter Soldier. Het blijkt dus dat de slechterik de gebeurtenissen uit de eerste film heeft overleefd.

In de comics was Zola een wetenschapper die klonen en een aantal wangedrochten voor Hitler maakte. Hij wist ook zijn mentale ik te vangen en die in een robot te stoppen. Die overleefde de oorlog, waarmee Zola zelf dus ook overleefde. De blauwdrukken voor het robotlijf waren als easter egg te zien in Captain America, dus het zou goed kunnen dat het personage in zijn robotlijf te zien zal zijn in de vervolgfilm.

Captain America: The Winter Soldier volgt Steve Rogers / Captain America in de moderne tijd. Hij probeert zich aan te passen aan het leven in de nieuwe wereld, die totaal veranderd is. Als hij eenmaal gewend lijkt, blijkt een oude bekende nog te leven: Bucky. Hij werkt als geheim agent voor de Russen.

Er zijn een aantal nieuwkomers voor de film, zoals Anthony Mackie, die als Falcon te zien zal zijn, en Frank Grillo, die de rol van Crossbones speelt. Een aantal acteurs uit The Avengers die terugkeren zijn Samuel L. Jackson als Nick Fury, Scarlett Johansson als Black Widow en Cobie Smulders als Maria Hill.

De film moet vanaf 4 april 2014 in de bioscopen draaien. Hieronder de video waarin Jones bekend maakt de rol weer te zullen vertolken.



NieuwsFilm

meest populair