Algemeen

Simon Pegg over 'The World's End'

Hoe verhoudt de film zich tot 'Shaun of the Dead' en 'Hot Fuzz', de overige delen uit de Edgar Wrights Cornetto trilogie.

door Jan-Peter Rook op 23.01.2013 om 17:21 in Algemeen
Tijdens een interview sprak Simon Pegg over The World's End, na Shaun of the Dead en Hot Fuzz het derde deel uit de Cornetto trilogie van regisseur Edgar Wright. Deze schreef het scenario samen met Pegg, die wederom de hoofdrol speelt met Nick Frost aan zijn zijde. Ook zijn er rollen voor Martin Freeman, Eddie Marsan, Rosamund Pike en Paddy Considine.

Pegg zei het volgende:In de film gaan vijf jeugdvrienden in hun vroegere dorp op zoek naar de 'The World's End', een kroeg die iedereen kent maar waar nog nooit iemand geweest is. De film komt uit op 10 oktober 2013.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

batmaster

Avatar

Dit is toch wel een van de films waar ik erg naar uit kijk. Heb zulke hoge verwachtingen, straks valt hij nog tegen.

iCV

Avatar

Al de films (en de serie Spaced) van Edgar Wright behoren tot mijn favoriete films (en serie). Ik heb onlangs ook maar dan eens 'Paul' gezien, ook met Pegg en Frost. Wel een leuke wegkijkfilm maar het is in de verste verte niet zo leuk en goed als Shaun Of The Dead en Hot Fuzz. Ik hoop in de toekomst na deze toch nog wel eens de trio Pegg-Frost-Wright samen te zien werken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair