Video

Trailer 'Inside Llewyn Davis'

De nieuwe film van Joel en Ethan Coen.

door Bram de Groot op 24.01.2013 om 20:05 in Video
Van de broers Joel en Ethan Coen verschijnt dit jaar nog hun eerste film sinds True Grit uit 2010. Het betreft de film Inside Llewyn Davis, waarin de voornaamste rollen zijn toebedeeld aan Oscar Isaac, Carey Mulligan, Garrett Hedlund en Justin Timberlake.

Het drama speelt zich af in de folk scene van de New Yorkse hippiewijk Greenwich Village in de jaren zestig en volgt het verhaal van de fictieve muzikant uit de titel. De film wordt geen zuivere biopic over de bekende New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk, maar eerder een gefictionaliseerde versie geïnspireerd op het leven van de artiest.

De releasedatum is nog onbekend.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Folkmuziek. Jaren 60. De Coen broertjes. John Goodman. Dit kan alleen maar vet worden! Leuke trailer die niet teveel weggeeft. Deze gaat rechtstreeks op het "in de gaten houden"-lijstje Smiley face

tk1989

Avatar

Interessante trailer. De Coen's kennende wordt het weer een dijk van een film, maar weet nog niet goed wat ik ervan moet denken. Erg benieuwd!

Gluurbuur

Avatar

geertvdheide "Folkmuziek. Jaren 60. De Coen broertjes. John Goodman. Dit kan alleen maar vet worden! Leuke trailer die niet teveel weggeeft. Deze gaat rechtstreeks op het "in de gaten houden"-lijstje Smiley face"


Yup, woord voor woord mee eens. En het kapsel van Goodman natuurlijk.

Banned

Avatar

Voor een nieuwe Coen Brothers ga ik al graag zitten. En wat een mooie beelden van Bruno Delbonnel zeg!!

NieuwsFilm

meest populair