Video

Trailer Nederlandse thriller 'APP'

Bij deze film mag de smartphone aan in de bioscoop.

door Bram de Groot op 29.01.2013 om 09:36 in Video
Hieronder zie je de trailer van de Nederlandse film APP van regisseur Bobby Boermans, bekend van de thriller Claustrofobia (2011). Opmerkelijk is dat je tijdens het bekijken van de film meer informatie kunt opvragen via een speciale app op je smartphone. De makers melden dat de film hiermee de eerste film is die effectief gebruikt maakt van het zogeheten tweede scherm, die bij iedereen normaal gesproken (uit of "op stil") in de broekzak hoort te zitten.

In APP ontdekt de psychologiestudente Anna Rijnders (Hannah Hoekstra) dat een onbekend iemand een mysterieuze app heeft geïnstalleerd op haar smartphone. Via de app krijgt ze antwoord op al haar vragen, zowel op wetenschappelijke en historische vragen als op vragen over haar persoonlijk leven en dat van haar vrienden. Anna raakt verslaafd aan de virtuele wereld, maar er zijn ook gevaren.

Ook Robert de Hoog en Liza Sips hebben rollen in APP. Vanaf 14 maart in de Nederlandse bioscoop. Met dank aan FTer Jaime91, die de trailer verleden week al "Off-Topic" plaatste.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

michaelbay

Avatar

Ziet er best goed uit voor een Nederlandse film, alleen als iedereen z'n telefoon aanzet in de bios kijk ik em lekker thuis. NIet echt een publiekstrekker zo volgens mij, dan hou je mensen juist eerder weg.

Frietgezicht

Avatar

michaelbay "ziet er best goed uit voor een Nederlandse film, alleen als iedereen z'n telefoon aanzet in de bios kijk ik em lekker thuis. NIet echt een publiekstrekker zo volgens mij, dan hou je mensen juist eerder weg."


Maybe maar kan ook juist veel jongeren trekken want iedereen heeft app en denk dat die zo'n idee best tof vinden(zitten meestal toch al stiekem te whatsappen)
Maar voor de rest zal het weinig mensen trekken maar mag hopen dat dit goed wordt aangegeven anders zitten straks mensen zonder het te weten tussen mensen die allemaal kutten met hun mobiel.

Frietgezicht

Avatar

Matige trailer,door snel korte beelden achter elkaar te plakken willen ze het hip en spannend brengen.

benjamin

Avatar

Gewoon goede films maken volstaat, dan moet je niet leuteren over apps die je in de cinema kunt gebruiken. Of gaan we binnenkort altijd in fel verlichte zalen zitten?

Banned

Avatar

benjamin "Gewoon goede films maken volstaat, dan moet je niet leuteren over apps die je in de cinema kunt gebruiken. Of gaan we binnenkort altijd in fel verlichte zalen zitten?"


Volgens mij slaan als die iphones en ipad compleet door als iedereen ze naam zegt in die zaal. Trouwens niet iedereen heeft een toestel om apps op te gebruiken. Dan zit je daar voor piet snot naar een nederlandse film te kijken.

Frietgedicht

Avatar

Frietgezicht "Matige trailer,door snel korte beelden achter elkaar te plakken willen ze het hip en spannend brengen."


Eensc

JamesBond

Avatar

Ziet er wel goed uit! Maar het ziet er niet uit als een bioscoop-bezoekje, lijkt me zo'n film voor een zondagavond...

Jonathancrane

Avatar

Ja, ik spendeer hier geen euro aan, dit ziet er werkelijk te belachelijk voor woorden uit. We lopen de laatste tijd allerlei hopeloze ideetjes uit te werken om voor horror of thriller films. Je had al Sint, Zombibi of Quiz die na mijn mening allemaal niet werkten. Deze film lijkt me dat dus ook niet.

NieuwsFilm

meest populair