Trailer Nederlandse thriller 'APP'

Bij deze film mag de smartphone aan in de bioscoop.

Hieronder zie je de trailer van de Nederlandse film APP van regisseur Bobby Boermans, bekend van de thriller Claustrofobia (2011). Opmerkelijk is dat je tijdens het bekijken van de film meer informatie kunt opvragen via een speciale app op je smartphone. De makers melden dat de film hiermee de eerste film is die effectief gebruikt maakt van het zogeheten tweede scherm, die bij iedereen normaal gesproken (uit of "op stil") in de broekzak hoort te zitten.

In APP ontdekt de psychologiestudente Anna Rijnders (Hannah Hoekstra) dat een onbekend iemand een mysterieuze app heeft geïnstalleerd op haar smartphone. Via de app krijgt ze antwoord op al haar vragen, zowel op wetenschappelijke en historische vragen als op vragen over haar persoonlijk leven en dat van haar vrienden. Anna raakt verslaafd aan de virtuele wereld, maar er zijn ook gevaren.

Ook Robert de Hoog en Liza Sips hebben rollen in APP. Vanaf 14 maart in de Nederlandse bioscoop. Met dank aan FTer Jaime91, die de trailer verleden week al "Off-Topic" plaatste.



NieuwsFilm

meest populair