Bioscoop releases week 5

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Lincoln (2012)


Lincoln gaat over de strijd tussen Abraham Lincoln (Daniel Day-Lewis), de zestiende president van de Verenigde Staten, en de machtige politica van zijn kabinet. Inzet: de afschaffing van de slavernij en het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Lincoln voerde deze strijd tijdens de laatste maanden van zijn leven.
Bekijk de afbeelding

Flight (2012)


In de film speelt Washington de rol van een aan alcohol en drugs verslaafde piloot die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat neerstorten. Op het nippertje weet hij zichzelf en de passagiers echter te redden van een zekere dood. De film richt zich op de pogingen van de piloot om van zijn verslavingen af te komen.
Bekijk de afbeelding

Verliefd op Ibiza (2013)


Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De witte stranden, blauwe zee, grote clubs, beroemde DJ's en mooie mensen hebben een aantrekkingskracht op iedereen. De film gaat over elf mensen, in vier verhaallijnen op één eiland. Iedere bezoeker komt met zijn eigen reden naar het partyeiland. Maar alle verhalen komen onverwachts samen als Armin van Buuren komt draaien op het eiland.
Bekijk de afbeelding

Kill List (2011)


Jay, een voormalig soldaat die nu een huurmoordenaar is, is er fysiek en mentaal gezien niet al te best aan toe na een vreselijke klus in Kiëv. Acht maanden later wordt hij onder druk gezet door zijn partner Gal om een nieuwe klus te gaan doen. Hij besluit het te doen en wanneer het duo binnendringt in de donkere en vreemde wereld van de nieuwe opdracht, beginnen de paranoia en angst van Jay weer op te spelen.
Bekijk de afbeelding

Nijntje de film (2013)

Regie:
Cast: --

Nijntje bezoekt met haar vriendjes de dierentuin. Samen gaan ze op een spannende en vrolijke speurtocht langs de dieren, waar het publiek actief aan kan deelnemen. Nijntje speelt spelletjes, zingt liedjes en ontdekt op het eind een grote verrassing.
Bekijk de afbeelding

Sightseers (2012)


Een stelletje (Steve Oram en Alice Lowe) besluiten de Engelse natuur in te trekken. Ze stuiten op een lokale bewoner en de stemming slaat plotseling helemaal om. Het wordt een stuk grimmiger maar ook een stuk grappiger.
Bekijk de afbeelding

No (2012)


Gael García Bernal speelt de jeugdige Rene Saavedra die in 1988 een reclamebureau in Santiago runt. Het is het jaar waarin dictator Augusto Pinochet, onder grote internationale druk, een referendum uitschrijft of hij nog eens 8 jaar aan de macht mag blijven. De oppositie vraagt de onbezonnen Saavedra om een 'Nee'-campagne tegen de dictator op te zetten. Met weinig middelen en onder constante controle van bewakers, bedenkt hij met zijn team een gedurfd plan om de verkiezingen te winnen en hun land te redden van de onderdrukking.



NieuwsFilm

meest populair