Gezocht: Figuranten!

Simon zoekt figuranten!

Wat zoeken we?
Drie jongens en drie meisjes van tussen de 14 en 17 jaar om één dag te figureren in de nieuwste Framed productie! De opnames zullen op 15 maart plaatsvinden in het Vossius Gymnasium te Amsterdam, zo tussen tien uur 's ochtends en zes uur 's avonds. Je hoeft niets extra's mee te nemen.

Wat krijg je ervoor?
Iedereen krijgt 20 euro betaald en eten en drinken op de set, aan eventuele vervoerskosten kunnen we helaas niet beginnen vanwege een beperkt budget, dus het is een grote plus als je in (de buurt van) Amsterdam woont. Ook krijg je IN IEDER GEVAL screentime in deze geweldige film die zeer zeker hoogstwaarschijnlijk zal worden uitgezonden in een collage van korte films op het Rotterdams Film Festival en iets minder zeker, maar toch redelijk zeker, op de VPRO. Natuurlijk zal je naam ook in de aftiteling van de film worden genoemd.

Tuurlijk wil ik meedoen!
Mooi zo! Stuur een mailtje naar rietendak@hotmail.com vergezeld van een foto van jezelf, je naam, je leeftijd, eventuele ervaring, en wat je verder nog kwijt wilt. Dan krijg je verdere informatie teruggestuurd.

NieuwsFilm

meest populair