Video

Trailer 'Skyfall', zoals deze had moeten zijn...

Hoe eerlijk zijn we eigenlijk over de 23e Bond film?

door Bram de Groot op 06.02.2013 om 08:51 in Video
Ondertussen is de Honest Trailer niet altijd even leuk meer, maar die van de laatste James Bond film Skyfall laten we niet onopgemerkt aan ons voorbijgaan. De vooral geliefde 007 film van Sam Mendes staat ondertussen alweer op een kleine $1,1 miljard aan de wereldwijde bioscoopkassa en de aanstaande Dvd/Blu-Ray release zal daar flink wat miljoenen aan toe gaan voegen. Niet iedereen is echter even enthousiast. Onderstaand commentaar biedt iedereen de mogelijkheid om de meningen bij te stellen.

Let op: Spoilers!!!


25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Zo grappig vind ik em eigenlijk niet. Een goeie film afkraken werkt precies minder grappig.

Jonathancrane

Avatar

Banned "Zo grappig vind ik em eigenlijk niet. Een goeie film afkraken werkt precies minder grappig."


Daar ben ik het mee eens. Dadelijk doen ze The Godfather zelfs !

Chris23

Avatar

Ik heb gister een stukkie gekeken.

Punten die me niet bevielen tot nu toe:

- Na de openingsscene heb ik me 40 minuten verveelt.
-Die nieuwe Q komt nie echt overtuigend over (terwijl die acteur best goe KAN acteren)
-IPV toffe gadgets zegt q , did you expect an exploding pen (you damn right i do , its a f... James Bond Movie!)
- James bond probeert kids te impressen door een tequilla te drinken met een schorpioen op zn hand ... pffff :}
- Die M moet zogenaamd overkomen als streng, hard maar toch likable ofzo, maar ik had bij elke scene waar ze in speelde de neiging om haar strot dicht te knijpen.
- De bad guy kwam bij mij over als The Joker meets Hannibal Lecter :E
Was het nou de bedoeling dattie grappig was?
Ik moest iig erg om m lachen.
- En dan die scene bij die soort rechtzaak : "Do you really feel safe?" .. beetje propagandagevoel kreeg ik daarbij, (deed me een beetje denken aan hoe politicie tegenwoordig allerlei privacyschendende en betuttelende regeltjes er doorheen drukken onder het mom van veiligheid enzo bedoel ik)
-Ik weet dat iedereen die Craig een fantastische James Bond vind, maar ik blijf het een charismaloze sjaggerijn vinden.

batmaster

Avatar

Kijk, deze vind ik dan wel weer erg leuk. Die van batman vond ik iets zwakker objectief gezien.

Ereptile

Avatar

De film zelf heb ik nog niet gezien, maar in deze honest trailer zitten toch wel grappige stukken :P En als het om James Bond gaat, is zo'n honest trailer opeens niet leuk meer? :P

Jonathancrane

Avatar

Ereptile "De film zelf heb ik nog niet gezien, maar in deze honest trailer zitten toch wel grappige stukken :P En als het om James Bond gaat, is zo'n honest trailer opeens niet leuk meer? :P"


Als het om Quantum of Solace zou gaan wel, maar een goeie film die daadwerkelijk goed gemaakt is blijft het toch minder leuk. Zo zou geen enkele film goed zijn in de ogen van de honest trailer systeem, en dat is bullshit.

Solid

Avatar

Helaas ben ik het voor een groot deel eens met deze trailer... Skyfall is serieus overrated in mijn ogen...

SeanDeNiro

Avatar

Chris23 06-02-2013 09:13|||En niet te vergeten een huilende James Bond. Ik vond er ook geen zak aan. Humorloos, niet sexy en geen James Bond. Een middelmatig slaapverwekkende actiefilm.

Gigan72

Avatar

Solid "Helaas ben ik het voor een groot deel eens met deze trailer... Skyfall is serieus overrated in mijn ogen..."


Mee eens ik vindt het ook overschat had er echt meer van verwacht.
ik had ook het gevoel dat ik niet na een bond film zat te kijken maar meer na een 13 in een dozijn actie film.

Jonathancrane

Avatar

Al die comments boven mij zijn zo geweldig negatief, dat je waarschijnlijk ze nooit tevreden kan houden. Skyfall is een goeie film en geliefd door de meeste, dus accepteer het.

Ereptile

Avatar

Jonathancrane "Al die comments boven mij zijn zo geweldig negatief, dat je waarschijnlijk ze nooit tevreden kan houden. Skyfall is een goeie film en geliefd door de meeste, dus accepteer het."


Ieder heeft zo zijn/haar mening ;) Dat kan je niet op feiten baseren. Ik vond The Avengers een goede film, en die is ook geliefd door de meeste. Maar toch zijn er mensen die de film niets vonden.

Degene die de Honest Trailers maakt, pakt van iedere film gewoon de wat mindere punten en hakt daar op in. Betekend niet dat hij die films slecht vind, maar digene maakt ze gewoon voor de lol Smiley face

benjamin

Avatar

Ik krijg (zoals sommige anderen) toch ook de indruk dat deze Honest Trailers niet zo leuk zijn als eerst en al zeker niet als ze goede films willen aanpakken.

Angelater

Avatar

Toevallig werkt het ook andersom; mensen beweren dat ze The Hunger Games een goede film vinden (ik weer niet dan), en daar maken ze ook zo'n trailer van. In dat geval kon ik er wel om lachen, omdat ik het vaak ermee eens ben. Maar als je zo'n film leuk vind (THG, Skyfall, Batman 3...) ja, dan wordt het minder doeltreffend. Sommige van die videos zullen niet gewoon door iedereen gewaardeerd worden ben ik bang. Zo zullen Twilight-fans misschien ook niet al te blij zijn met de 3/4-tal trailers die ze hebben vrijgegeven :E

batmaster

Avatar

Angelater "Toevallig werkt het ook andersom; mensen beweren dat ze The Hunger Games een goede film vinden (ik weer niet dan), en daar maken ze ook zo'n trailer van. In dat geval kon ik er wel om lachen, omdat ik het vaak ermee eens ben. Maar als je zo'n film leuk vind (THG, Skyfall, Batman 3...) ja, dan wordt het minder doeltreffend. Sommige van die videos zullen niet gewoon door iedereen gewaardeerd worden ben ik bang. Zo zullen Twilight-fans misschien ook niet al te blij zijn met de 3/4-tal trailers die ze hebben vrijgegeven :E"


Juist bij films die ik erg leuk en goed vond, vind ik de trailers erg grappig. Zoals bij Avengers en deze. Alleen die van the dark knight vond ik minder.

stefanvh

Avatar

De kritiek die hier wordt geleverd in de trailer is sporadisch grappig maar raakt eigenlijk kant noch wal. Het is muggenziften op z'n best, die honest trailers beginnen in rap tempo minder te worden!

Jonathancrane

Avatar

benjamin "Ik krijg (zoals sommige anderen) toch ook de indruk dat deze Honest Trailers niet zo leuk zijn als eerst en al zeker niet als ze goede films willen aanpakken."


Ja zie ze liever toch mindere films pakken, zoals Battleship of Total Recall {remake} enz.

Evermind

Avatar

Over smaak valt niet te twisten. Ik vond het niet zo'n denderende film, dus dan vermaak ik me wel met zo'n trailer Smiley face

Bane1

Avatar

Heb net vandaag Skyfall gekeken. En wat ik het beste vond was gewoon de bad-guy. Hoe Javier zijn personage neerzet is gewoon geweldig. Ik zou het nog leuker gevonden als hij meer screen time had gekregen. Verhaallijn was zeker niet slecht maar het einde was gewoon niet echt gewldig. Soort Last Stand maar dat houdt niet tegen dat het zeker een goede film was.

JamesBond

Avatar

Haha, ik vind hem echt geweldig :D

Steve-O

Avatar

Het is een geweldige film en zelfs spots zoals deze kunnen daar niks aan veranderen.

Het is juist leuker om een "Honest Trailer" te doen bij een film die groot was, maar zeker niet goed, zoals een soort film over "vampiers" die glitteren in de zon ofzo? Weet niet meer. EN WIL ER OOK NIET AAN HERINNERD WORDEN :-S :-S :-S

B@chelor

Avatar

Steve-O "Het is een geweldige film en zelfs spots zoals deze kunnen daar niks aan veranderen.

Het is juist leuker om een "Honest Trailer" te doen bij een film die groot was, maar zeker niet goed, zoals een soort film over "vampiers" die glitteren in de zon ofzo? Weet niet meer. EN WIL ER OOK NIET AAN HERINNERD WORDEN :-S :-S :-S"
Ik help je wel. Dat was de Twilight Saga.

Bilbo

Avatar

Vind hem wel grappig, vooral die montage tussen Silva en Bond T+) Top :Y

Steve-O

Avatar

B@chelor "Ik help je wel. Dat was de Twilight Saga."

:X :X :X

nietselam

Avatar

Sterke eerste 30 minuten daarna steeds minder, de rest van de film kon me totaal niet meer boeien,en een anti-climax, de minste van de 3 met Graig.

maxou

Avatar

Skyfall is gewoon weer een ouderwetse leuke Bondfilm...Beter dan dat geklungel met Brosnan in Die Another day...

NieuwsFilm