Michael Keaton gecast in 'Need for Speed'

De acteur speelt de gastheer van de straatraces.

Michael Keaton is gecast om een rol te spelen in de film Need for Speed, en voegt zich daarmee bij de acteurs Aaron Paul en Dominic Cooper. De film zal geregisseerd worden door Scott Waugh en gebaseerd op de gelijknamige spellenreeks van E.A.

Het verhaal gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles.

Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: onze jonge held moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto’s.

Gecast in de film zijn naast Cooper en Paul Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malek en Harrison Gilbertson. Keaton zal de excentrieke gastheer van de races spelen.

Het scenario is geschreven door George Gatins. Zijn broer, John Gatins, produceert de film samen met Mark Sourian en Patrick O’Brien. De film draait vanaf 7 september 2014 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair