Bryan Cranston en Elizabeth Olsen mogelijk in 'Godzilla'

Er wordt nog met ze onderhandeld.

Terwijl Legendary Pictures wacht tot Frank Darabont klaar is met het herschrijven van zijn Godzilla-scenario, wordt er gewerkt om de cast van de film te verzamelen. Er wordt nu met twee acteurs onderhandeld over een eventuele rol in de monsterfilm: Elizabeth Olsen en Bryan Cranston.

Het is niet bekend welke personages de twee mogelijk zullen spelen. Daarnaast benadrukken de bronnen van Variety dat er geen beslissingen genomen worden zolang het scenario niet af is.

Er zijn ook nog geen definitieve beslissingen genomen over een eventuele rol voor Aaron Johnson. Ook met hem wordt nog onderhandeld over een rol in de film.

Gareth Edwards is nog altijd verbonden aan het project als regisseur en Warner Bros. zal de distributie van de film op zich nemen. Verder zijn Legendary’s Thomas Tull, Mary Parent en Jon Jashni verbonden als producenten aan de film.

De productie van Gozilla zal in de loop van de volgende maand beginnen. Als alles volgens plan gaat, moet deze dan vanaf 16 mei 2014 in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair