Algemeen

DVD releases week 6

Met deze week o.a 'Dredd 3D', 'Resident Evil: Retribution' en 'Killing Them Softly'.

door FilmTotaal op 07.02.2013 om 17:21 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Dredd 3D (2012)


Dredd speelt zich af op de straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. De meest gevreesde straatrechter Judge Dredd (Karl Urban) neemt het samen met de paranormale aspirant-rechter Cassandra Anderson (Olivia Thirlby) op tegen de slechterik Ma-Ma (Lena Headey). Zij is de baas van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in Peach Trees, een enorm flatgebouw.

Resident Evil: Retribution (2012)


Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. De laatste hoop voor het menselijk ras is Alice (Milla Jovovich). Zonder veilige plek blijft Alice jagen op de verantwoordelijke van de uitbraak, wat haar in Tokio, New York, Washington en Moskou brengt. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.

Killing Them Softly (2012)


Cogan kennen is een crimineel die werkt voor de plaatselijke maffia in Boston. Hij wordt ingeschakeld wanneer enkele gangsters tijdens een belangrijke pokeravond overvallen worden. Cogan deinst voor niemand terug en gaat op zoek naar de daders. Tijdens zijn persoonlijk onderzoek voelt hij iedereen aan de tand en is hij zelfs bereid om over te gaan tot moorden.

Sparkle (2012)

Regie: Salim Akil

De drie zusjes Williams (Carmen Ejogo, Jordin Sparks en Linda Boston) beginnen een zanggroepje in hun kerk in Harlem, New York. Ze groeien al snel uit tot een succesvolle meidengroep. Maar het succes brengt ook de nodige problemen - onder andere drugsgebruik- met zich mee en ze zullen moeten leren omgaan met hun roem.

The Campaign (2012)

Regie: Jay Roach

Als Congress-lid Cam Brady vlak voor de verkiezingen in het openbaar een flater slaat, schuiven enkele steenrijke CEO's, die meer macht in North Carolina willen, een tegenkandidaat naar voren: Marty Huggins, de naïeve directeur van de plaatselijke VVV. In eerste instantie komt Marty over als een kansloze kandidaat, maar met de financiële steun van zijn weldoeners, een bikkelharde campagneleider en de politieke banden van zijn familie, wordt hij al snel een tegenstander die de charismatische Cam zorgen baart. Naarmate de verkiezingen steeds dichterbij komen, geven de twee kandidaten zich over aan moddergooien en het uitdelen van stoten onder de gordel en willen ze nog maar één ding: elkaar met de grond gelijk maken.

Blackthorn (2011)

Regie: Mateo Gil

Het verhaal gaat over Butch Cassidy in de jaren na het vuurgevecht waarna verondersteld wordt dat hij en de Sundance Kid doodgeschoten zijn.
Twintig jaar na deze gebeurtenis probeert Butch, die nu Backthorn heet, vanuit Bolivia terug te keren naar de Verenigde Staten.
De weg terug zal echter wel anders verlopen dan Backthorn in gedachten had.

The Substance: Albert Hofmann's LSD (2011)


In het jaar waarin de atoombom werd uitgevonden, ontdekt Albert Hofmann een drug die een bijna net zo'n vernietigende uitwerking heeft.

Now Is Good (2012)

Regie: Ol Parker

Het verhaal volgt Tessa Scott (Fanning), een jongedame die net te horen heeft gekregen dat ze lijdt aan terminale leukemie. Ze besluit om niet door te gaan met verdere behandelingen en de dingen te doen die ze altijd al wilde doen. Hierbij moet gedacht worden aan drugs en haar ontmaagding. Tijdens haar zoektocht wordt ze verliefd op haar nieuwe buurjongen Adam, waardoor alles weer drastisch verandert.

Violeta Went to Heaven (2011)


Violeta Went to Heaven vertelt het levensverhaal van Violeta Parra, die wist uit te groeien tot een internationale hitsensatie en Chili's nationale trots. Van haar tumultueuze jeugd, haar reizen door Chili met als doel de traditionele cultuur te behouden en haar popularisatie van de "Nueva Canción Chilena" tot haar uitstapjes naar Parijs als gevierd beeldend kunstenaar - ze exposeerde zelfs in het Louvre -, haar ijle greep op het moederschap en haar tumultueuze liefdesleven. En dan is er nog de muziek.

Hit & Run (2012)


Charlie Bronson (Shepard), de voormalige bestuurder van vluchtauto's, zet zijn getuigenbescherming op het spel om zijn vriendin (Bell) naar Los Angeles te helpen komen. Hij wordt gedurende de reis op de hielen gezeten door de FBI en zijn voormalige gang.

A Few Best Men (2011)


De Britse David sluit zijn jaartje backpacken wel heel origineel af. Vlak voor zijn terugreis vraagt hij zijn Australische reismaatje Mia ten huwelijk en ze zegt ja! Terug in Londen trommelt hij zijn vrienden Tom, Graham en Luke op en stappen ze op het vliegtuig naar de Blue Mountains bij Sydney. Daar ontmoet David zijn schoonouders; de rijke zakenman Jim en de levenslustige Barbara. David is vast van plan om een goede indruk te maken op zijn schoonfamilie, maar al vanaf de gierend uit de hand lopende vrijgezellenavond gaat niets volgens het boekje. Hoe de bruiloft kan uitlopen op een poging van de vier vrienden om cocaïnebolletjes uit een prijswinnende ram te halen, valt dan ook niet in deze synopsis uit te leggen.

Comme un homme (2012)


Louis en zijn vriend kidnappen de lerares Engels uit wraak voor een eerder incident. Ze houden haar gevangen op een afgelegen plaats. Ook al beseffen ze elke dag meer en meer dat ze haar maar beter kunnen vrijlaten, doen ze dat niet. Dat de directeur van de middelbare school de vader van Louis is, maakt deze keuze nog ingewikkelder. Een schitterend en huiveringwekkend drama

Le magasin des suicides (2012)


Beeld je een naargeestige stad in waar de bewoners geen zin hebben om te leven. In het midden van die stad bevindt zich één lichtpunt: 'de zelfmoordwinkel'. Wanhopige mensen op zoek naar middelen om hun leven te beëindigen, worden er verwelkomd door Michima, Lucrèche en hun triestige kinderen. Op een dag wordt Alan geboren. En het noodlot slaat toe: hij lacht!

Kumaré (2011)


Filmmaker Vikram Gandhi - een jonge Amerikaan uit een Indiase familie - verwondert zich over het succes van op oosterse leest geschoeide goeroes in zijn land. Bij wijze van experiment laat Gandhi zijn baard staan, verdiept zich in yoga en meet zich een overdreven accent aan. Met een aantal aangepaste yoga oefeningen en zelfverzonnen rituelen trekt hij onder de naam Kumaré naar Phoenix, Arizona. Daar krijgt hij al gauw een groep volgelingen.

ID:A (2011)


Aliena wordt wakker op de oever van een rivier in Frankrijk. Ze is haar geheugen kwijt, heeft een zak van 2 miljoen euro in haar bezit en een litteken over haar borst. Ze ontdekt al gauw dat ze achtervolgd wordt door mysterieuze mannen. Ze beseft dat haar accent Deens is en ze besluit naar Denemarken te gaan om uit te zoeken wie ze is. Aliena verneemt geleidelijk aan dat haar leven ingewikkelder was dan ze eerst dacht. Ze raakt verstrikt in een web van tegenstrijdige verhalen van haar geliefden en ze poogt zich een weg naar de waarheid te banen.

Third Star (2010)


James lijdt aan een terminale ziekte. Hij besluit zijn drie beste vrienden mee te nemen op een reis naar Barafundle Bay, een fantastische, melancholieke plaats aan de zuidwestkust van Wales. De situatie en de uitdaging, hoe om te gaan met de conditie van James en hun hechte band, dwingen de drie, om na te denken over hun eigen leven en de compromissen, die ze hebben moeten sluiten in het verleden. Het openlijke sarcasme van James brengt echter lang onderdrukte vijandigheid naar boven, die dreigt te eindigen in openlijke agressie. Wat begon als een luchtige vakantie, verandert geleidelijk in een uitdagende test voor hun vriendschap.

Vares - Kaidan tien kulkijat (2012)


In een verlaten streek in Finland wordt het lijk van een jonge vrouw gevonden. De vinder, een voormalig predikant, huurt Jussi Vares in om het misdrijf te onderzoeken. Het is het begin van de meest bizarre zaak uit Vares' carriere. Hij reist naar Kahdenvirranmaa, een armzalig dorpje dat in de greep is van een machtige sekte. In het enige hotelletje is gelukkig een kamer beschikbaar, en Vares maakt kennis met de hotelbaas en de dorpsgek. Al gauw ontdekt hij dat er in het dorp wel erg veel vreemde figuren rondlopen. De archieven van de plaatselijke psychiatrische inrichting zitten vol duistere geheimen en de hoofdarts lijkt het halve dorp als patiënt te hebben. Dan wordt Vares tegen zijn zin zelf ook in de inrichting opgenomen.37 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Dredd was nog niet zo slecht als ik had verwacht. Killing Them Softly had sterke momenten maar zakte te vaak in... Eerder een vooraf filmpje dan je hoofdfilm v.d. avond :P

Decepticon

Avatar

Ik heb Resident Evil: Retribution direct maar gekocht afgelopen week ipv eerst te huren, dat scheelt weer geld, want ik wil die collectie toch compleet wel houden.
Ik heb gisteren gekeken en het is weer geen beste film, zelfe lage niveau als de vorige Afterlife, erg jammer, ze moeten nu toch echt stoppen met deze franchise.

Nog een paar weekjes en dan eindelijk Dredd in huis, topfilm!!! 1 van de betere CBM's.

Volgende week Now is Good even huren, ik zie Dakota Fanning graag in films.
En ook Killing Them Softly eens een kans geven, een maat van me heeft hem in de bios gezien en vond het een verschrikkelijk saaie film.

Hit and Run is al een aantal weken te huur, best leuke film.

JamesBond

Avatar

Niet veel bijzonders...

Frietgedicht

Avatar

JamesBond "Niet veel bijzonders..."


Dreadd al gezien?

berepoot123

Avatar

Resident evil vond ik persoonlijk wel goed allé ja de vorige waren beter maar vond hier te weinig zombies in zitten

Pete_027

Avatar

Decepticon "Ik heb Resident Evil: Retribution direct maar gekocht afgelopen week ipv eerst te huren, dat scheelt weer geld, want ik wil die collectie toch compleet wel houden.
Ik heb gisteren gekeken en het is weer geen beste film, zelfe lage niveau als de vorige Afterlife, erg jammer, ze moeten nu toch echt stoppen met deze franchise.
"


Weggegooid geld dus:P

JamesBond

Avatar

Frietgedicht "Dreadd al gezien?"


Nee, schijnt goed te zijn maar die trekt mijn aandacht niet echt... Ik zal hem wel even downloaden Smiley face

Frietgedicht

Avatar

JamesBond "Nee, schijnt goed te zijn maar die trekt mijn aandacht niet echt... Ik zal hem wel even downloaden Smiley face"


Is goed, ik download ook mijn films, en als ze goed zijn dan koop ik ze....

benjamin

Avatar

Decepticon "Ik heb Resident Evil: Retribution direct maar gekocht afgelopen week ipv eerst te huren.Ik heb gisteren gekeken en het is weer geen beste film, zelfe lage niveau als de vorige Afterlife, erg jammer, ze moeten nu toch echt stoppen met deze franchise."


Niemand verplicht je te blijven kijken hoor.

MrMister

Avatar

Iedereen moet Dredd kopen!! een van de ondergewaardeerde films van vorig jaar! show your support people!

Frietgezicht

Avatar

Dredd, Killing them Softly en Resident Evil heb ik liggen. Alleen RE gezien en die was echt echt echt zwaarrrre bagger. Deel 1 was nog leuk,rest minder maar te doen maar deze was gewoon erg droevig zo slecht.

benjamin

Avatar

MrMister "iedereen moet Dredd kopen!! een van de ondergewaardeerde films van vorig jaar! show your support people!"


Dat heb ik nu al vaker gehoord, dus ik ben wel benieuwd naar de film geworden. Maar dat het wat flopte ligt ergens ook aan hun, want die trailer zag er niet direct uitnodigend uit.

Poker5000

Avatar

Dredd is wel de grote winnaar zonder twijfel, RE is vermakelijk maar niet meer en Killing Them Softly was om bij in slaap te vallen :P

Frietgedicht

Avatar

benjamin "Dat heb ik nu al vaker gehoord, dus ik ben wel benieuwd naar de film geworden. Maar dat het wat flopte ligt ergens ook aan hun, want die trailer zag er niet direct uitnodigend uit."


Jep, misschien slechte kampanje.... denk zelf niet dat nog meer (traditionele) reclame geholpen zou hebben. Was inderdaad een slechte trailer waar het einde verklapt werd. Ik haat dat aan trailers....

Rickymelis

Avatar

Dredd, campaign en killing them softly huren dan wel huren, de rest zie ik wel een x op tv langskomen.

Banned

Avatar

Ook Ted en Taken 2 zijn verkrijgbaar vanaf deze week.

MrMister

Avatar

benjamin "Dat heb ik nu al vaker gehoord, dus ik ben wel benieuwd naar de film geworden. Maar dat het wat flopte ligt ergens ook aan hun, want die trailer zag er niet direct uitnodigend uit."


Gozer, Kopuhhhh!! Maar inderdaad, de marketingafdeling zat te slapen volgens mij.

Echt zo jammer want de omzet is momenteel nog steeds niet boven het budget uitgekomen, hopelijk gaat dat met de DVD/BR verkoop wat beter, vandaar, kopen:P!

bobocad

Avatar

Volgens mij is het echt geen toeval dat Sparkle sinds deze week is uitgebracht, gezien het feit dat Houston op 11 feb 2012 is overleden.

Moviemagic

Avatar

berepoot123 "resident evil vond ik persoonlijk wel goed allé ja de vorige waren beter maar vond hier te weinig zombies in zitten"


ik heb exact dezelfde mening.Dredd was wel leuk, maar niet de hoogvlieger die ik verwachtte.

Decepticon

Avatar

berepoot123 "resident evil vond ik persoonlijk wel goed allé ja de vorige waren beter maar vond hier te weinig zombies in zitten"
Serieus? Goed? Smaken verschillen natuurlijk, maar het is echt geen bijster goede film. De actie is nog wel om aan te zien, maar de rest is te simpel, er wordt geen moeite gedaan om een goede film te maken, de franchise stagneert!
Persoonlijk vind ik de 3e Extinction het beste deel.

Decepticon

Avatar

MrMister "Gozer, Kopuhhhh!! Maar inderdaad, de marketingafdeling zat te slapen volgens mij.

Echt zo jammer want de omzet is momenteel nog steeds niet boven het budget uitgekomen, hopelijk gaat dat met de DVD/BR verkoop wat beter, vandaar, kopen:P!"
Ja klopt helemaal, Dredd heeft totaal, maar dan ook totaal geen reclame gehad. Ik weet niet wat die marketingafdeling zich bezielde?? Volgens mij dachten dat de mensen vanzelf naar deze film gingen ofzo, zonder reclame.

Wat ook een grote fout is, is om '3D' in de titel te gebruiken, dan blijven de mensen tegenwoordig ook eerder weg, dan dat ze er op af komen. De 3D is bij de slow-mo shots wel goed, maar voor de rest voegt het zoals gewoonlijk niks toe, de film had gewoon 'Dredd' moeten heten.

Maar Dredd is idd een film die een sequel verdient!! Als men van een goede actie film en van 'superheldenfilms' houdt, is het een aanrader die je niet links mag laten liggen!

Decepticon

Avatar

benjamin "Niemand verplicht je te blijven kijken hoor."
Jawel, ik krijg bij elke sequel een dreigbrief. :P

jaime91

Avatar

Decepticon "Serieus? Goed? Smaken verschillen natuurlijk, maar het is echt geen bijster goede film. De actie is nog wel om aan te zien, maar de rest is te simpel, er wordt geen moeite gedaan om een goede film te maken, de franchise stagneert!
Persoonlijk vind ik de 3e Extinction het beste deel."

Dus met andere woorden, deze gast heeft 100% gelijk.

PKP

Avatar

RE sloeg nergens op. Dit deel heeft de franchise voor mij verpest. Ben benieuwd of er nog een deel komt, aangezien 'ie hier in maar 3 bioscopen heeft gedraaid.

Dredd was inderdaad vermakelijk. Die zou ik nog overwegen te kopen op Blu-ray.

Sand

Avatar

Snap niet wat iedereen zo geweldig vond aan Dredd?
oke, het was geen slechte film, maar om nu te zeggen een echt goede, of topper is overdreven..
Heel de film gaat gewoon over een appartementsgebouw terug innemen.. zit bitter weinig verhaal in..

Ik blijf meer fan van de oude film met Stallone, die was imo pakken beter , zat ten minste nog een verhaal in en meer locaties.

B@chelor

Avatar

The Campaign en Killing Them Softly maar even huren vh weekend. Dredd wil ik op BR hebben.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Dus met andere woorden, deze gast heeft 100% gelijk."
Niet voor de volle 100%, maar zonder op alle details in tegaan, hij slaat de spijker aardig op z'n kop ja.
Sommige dingen worden wel verklaard, waar deze vent dat niet goed doorheeft en Wesker gaat aan het eind van deel 4 niet dood.
Wat betreft de vergelijking met TF2, daar heeft hij imo totaal ongelijk in. TF2 is 100x beter.

Decepticon

Avatar

Sand "Snap niet wat iedereen zo geweldig vond aan Dredd?
oke, het was geen slechte film, maar om nu te zeggen een echt goede, of topper is overdreven..
Heel de film gaat gewoon over een appartementsgebouw terug innemen.. zit bitter weinig verhaal in..

Ik blijf meer fan van de oude film met Stallone, die was imo pakken beter , zat ten minste nog een verhaal in en meer locaties."
Ik denk dat jij daar de enigste in bent.

benjamin

Avatar

Decepticon "Wat ook een grote fout is, is om '3D' in de titel te gebruiken, dan blijven de mensen tegenwoordig ook eerder weg, dan dat ze er op af komen. De 3D is bij de slow-mo shots wel goed, maar voor de rest voegt het zoals gewoonlijk niks toe, de film had gewoon 'Dredd' moeten heten.
"


Of de trailer was gewoon slecht. Niet iedereen blijft weg als films in 3D zijn hoor.

jaime91

Avatar

Decepticon "Niet voor de volle 100%, maar zonder op alle details in tegaan, hij slaat de spijker aardig op z'n kop ja.
Sommige dingen worden wel verklaard, waar deze vent dat niet goed doorheeft en Wesker gaat aan het eind van deel 4 niet dood.
Wat betreft de vergelijking met TF2, daar heeft hij imo totaal ongelijk in. TF2 is 100x beter."

Hahaha ik wist dat je daar over ging beginnen, en dat je het daar totaal mee oneens zou zijn. ;)

movieplanet124

Avatar

Frietgezicht "Dredd, Killing them Softly en Resident Evil heb ik liggen. Alleen RE gezien en die was echt echt echt zwaarrrre bagger. Deel 1 was nog leuk,rest minder maar te doen maar deze was gewoon erg droevig zo slecht."
Hij kan nooit slechter zijn dan de nieuwe silnt hill movie

Decepticon

Avatar

benjamin "Of de trailer was gewoon slecht. Niet iedereen blijft weg als films in 3D zijn hoor."
Nee, maar heeeel veeeel wel. Als er 3D in de titel staat, denken mensen al snel, dat je de film alleen om de 3D moet kijken.
Maar ik verwijt het grotendeels aan de marketing, die gewoon ontbrak.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Hahaha ik wist dat je daar over ging beginnen, en dat je het daar totaal mee oneens zou zijn. ;)"
Uiteraard. ;)

benjamin

Avatar

Decepticon "Nee, maar heeeel veeeel wel. Als er 3D in de titel staat, denken mensen al snel, dat je de film alleen om de 3D moet kijken."


Het is niet omdat jij 3D niet zo graag hebt, dat de halve wereld het zo haat. Titanic 3D deed het toch niet zó slecht.

Marketing was vreselijk en die 3D weghalen zou echt niet voor volle zalen gezorgd hebben hoor.

jaime91

Avatar

benjamin "Het is niet omdat jij 3D niet zo graag hebt, dat de halve wereld het zo haat. Titanic 3D deed het toch niet zó slecht.

Marketing was vreselijk en die 3D weghalen zou echt niet voor volle zalen gezorgd hebben hoor."

Omdat Titanic zich al bewezen heeft en Dredd had dat nog niet. Ik denk dat Decepticon de spijker aardig op zijn kop slaat. Veel mensen op Filmtotaal onder andere zagen deze film in het begin toen de eerste foto's uitlekte en zelfs de trailer op het web verscheen totaal niet zitten. En als er dan ook nog 3D in de titel zit, helpt dat ook niet echt. Ik denk dat dat eerder afschrikt dan dat het mensen toejuicht om die film te zien.

Tel daarbij ook nog eens die slechte marketing op en het is helemaal niet zo gek dat mensen Dredd links hebben laten liggen. Hopelijk gaan die mensen die hem links hebben laten liggen hem wel nog een kans geven op DVD of Bluray. Ik ben dat in ieder geval zeker van plan.

Decepticon

Avatar

benjamin "Het is niet omdat jij 3D niet zo graag hebt, dat de halve wereld het zo haat. Titanic 3D deed het toch niet zó slecht.

Marketing was vreselijk en die 3D weghalen zou echt niet voor volle zalen gezorgd hebben hoor."
Zucht... Jaime verwoord het al prima. Je vergelijkt appels met peren, Titanic is een film voor iedereen, metname (verliefde) stelletjes en senioren. Dredd is dat niet.
Toen Titanic 3D draaide, was ik ook in de bios voor een andere film en dat was een avond dat er een grote groep 65 plussers die naar Titanic 3D gingen, om de film nog maar eens in de bios te zien.
Ik ben er van overtuigd dat als Dredd geen 3D in titel had, het wel voor vollere zalen had gezorgd.

benjamin

Avatar

Decepticon "Ik ben er van overtuigd dat als Dredd geen 3D in titel had, het wel voor vollere zalen had gezorgd."


Dus jij beweert echt dat een film met een negatieve marketingcampagne een grote hit zou zijn geworden als hij niet in 3D was? Vollere zalen misschien als in 2 extra bezette stoelen, maar meer zal het niet geweest zijn.

Kijk, sorry, maar het enige wat jou overtuigt is jouw eigen mening over 3D. Er zijn zat films die wel scoren in 3D, dus is er wel een reden dat men die wel ging zien en Dredd niet.

NieuwsFilm

meest populair