Douglas Booth gecast in 'Jupiter Ascending'

In de nieuwste sci-fi van de Wachowski's.

Andy en Lana Wachowski zijn druk aan het werk om de cast van hun aankomende nieuwe film Jupiter Ascending rond te krijgen. Daartoe hebben ze nu Douglas Booth gecast. Hij voegt zich daarmee bij een cast die al bestaat uit Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne en Sean Bean.

De Wachowski’s regisseren en schrijven de film, die zich afspeelt in een tijd als mensen onderaan de evolutionaire ladder bungelen. De film volgt een vrouw die door de Koningin van het Universum aangewezen is om vermoord te worden.

Welk personage Booth zal gaan spelen in de film is niet duidelijk, schrijft Variety. De acteur heeft het druk gehad de afgelopen tijd. Zo heeft hij net de productie van Paramounts Bijbelfilm Noah afgerond, waarin Russell Crowe de hoofdrol speelt, en zal hij binnenkort te zien zijn als Romeo in Julian Fellowes Romeo and Juliet, met als tegenspeelster Hailee Steinfeld.

Jupiter Ascending heeft nog geen releasedatum, hoewel IMDb laat zien dat de film in de loop van 2014 in de bioscopen uit moet komen.

NieuwsFilm

meest populair