Albert Brooks keert terug voor 'Finding Nemo 2'

De voorzichtige vader Marlin keert in ieder geval terug.

Verleden jaar werd na vele geruchten de sequel op de uiterst succesvolle Pixar animatiefilm Finding Nemo aangekondigd. Sindsdien kreeg vooral de 3D re-release van het origineel de aandacht. Nu deze zo'n beetje weer uit de bioscoop verdwenen is, maken de liefhebbers zich op voor de Blu-Ray release en kunnen ze zich tevreden stellen met het nieuws dat acteur Albert Brooks zijn stem weer leent aan het voorzichtige personage Marlin.

Volgens de website Deadline keert Brooks terug voor Finding Nemo 2, die wederom geregisseerd moet gaan worden door Andrew Stanton. Het script komt uit handen van Victoria Strouse. Eerder werd bekend dat Ellen DeGeneres graag terugkeert voor de stem van de vergeetachtige Dory.

Het Oscar-winnende eerste deel uit 2003 wist $867,6 miljoen te noteren aan de wereldwijde bioscoopkassa en was hiermee na The Lord of the Rings: The Return of the King de financieel succesvolste film van dat jaar. De 3D re-release leverde nog eens zo'n $55 miljoen op. Finding Nemo 2 moet in 2016 verschijnen. Nog even genieten, in HD:



NieuwsFilm

meest populair