TV-tips voor komende week

"I'm gonna make him an offer he can't refuse"

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Godfather (1972)

Zaterdag 23 februari om 22:00 op Veronica

Vito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael, bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.
Bekijk de afbeelding

The Godfather: Part III (1990)

Zondag 24 februari om 23:55 op SBS6

Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en z'n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone's probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.
Bekijk de afbeelding

Wild Hogs (2007)

Maandag 25 februari om 20:30 op SBS6

Vier vrienden in een midlifecrisis, Doug (Tim Allen), Woody (John Travolta), Bobby (Martin Lawrence) en Dudley (William H. Macy), besluiten hun geroutineerde en doorsnee leven een andere draai te geven en beginnen aan een freewheeling trip op de motor. Na lang dromen van een tijdelijke bevrijding van hun zware banen en familieverantwoordelijkheden, kunnen zij niet wachten de vrijheid van echte motorrijders te voelen. Maar deze reis verloopt niet geheel vlekkeloos. Ze ontdekken een wereld die zoveel meer biedt dan ze ooit hadden verwacht....
Bekijk de afbeelding

Mr. Nobody (2009)

Dinsdag 26 februari om 20:30 op RTL8

2092. De 117-jarige Nemo Nobody is de oudste man op aarde en de laatste sterfelijke persoon in een wereld waar iedereen eeuwig leeft. De enige vraag die hem achtervolgt, is of hij het juiste leven heeft geleid, de juiste vrouw heeft bemind. Als kleine jongen staat hij voor een onmogelijke keuze: stapt hij op de trein met zijn moeder of blijft hij achter bij zijn vader. Eén keuze, twee mogelijke levens. De film volgt Nemo tijdens al zijn avonturen, of ze nu droom of werkelijkheid zijn...
Bekijk de afbeelding

Shutter Island (2010)

Woensdag 27 februari om 20:30 op RTL7

Shutter Island vertelt het verhaal van twee politieagenten, Teddy Daniels en Chuck Aule, die naar een afgelegen eiland voor de kust van Massachusetts worden gestuurd om de mysterieuze verdwijning van een moordenares uit de vestigingachtige psychiatrische instelling voor criminelen te onderzoeken.
Bekijk de afbeelding

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

Donderdag 28 februari om 20:30 op Veronica

Deuce is aquariumschoonmaker van beroep en zit zwaar in de schulden wanneer hij tijdens zijn werk een appartement sloopt. Hij besluit dat de enige oplossing een carrièrewissel is en wordt gigolo.
Bekijk de afbeelding

Lust, Caution (2007)

Vrijdag 1 maart om 23:15 op NED2
Regie: Ang Lee

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Shanghai bezet door Japan. Een
groep jonge Chinezen maakt plannen om de collaborateur Mr. Yee te
vermoorden. Leider Kuang geeft Wong de opdracht het vertrouwen van zijn
vrouw te winnen en een affaire te beginnen met Yee. Het plan gaat echter
faliekant de mist in, en Wong slaat op de vlucht. Jaren later ontmoet ze haar
oude vrienden weer, en Kuang vraagt haar de dodelijke missie weer op te
pakken.



NieuwsFilm

meest populair