James McAvoy krijgt mogelijk hoofdrol in 'The Crow' reboot

Hij moet de rol van Eric Draven spelen.

Het is alweer een jaar geleden dat F. Javier Gutiérrez tekende om de remake van The Crow te regisseren. Sindsdien zijn er vrijwel geen updates geweest rond de film, tot vandaag uiteraard.

Bloody Disgusting schrijft dat James McAvoy, die naam maakte met zijn rol in X-Men: First Class, in onderhandelingen is om de hoofdrol in de film op zich te nemen. Hij moet dan protagonist Eric Draven spelen.

Eerder zou die rol nog naar Bradley Cooper gaan, toen Juan Carlos Fresnadillo nog aan het project verbonden was. Nog andere acteurs die overwogen werden voor een rolletje zijn Mark Wahlberg en Channing Tatum.

De nieuwe The Crow moet een reboot worden van de franchise rond het iconische personage Eric Draven. Hij wordt vermoord, maar keert terug als The Crow, om de moord op zijn vrouw te wreken. De oorspronkelijke film werd vooral bekend vanwege de visuele stijl, het unieke productie ontwerp en de cinematografie.

Er is nog geen releasedatum voor deze remake. Deze wordt geproduceerd door Edward R. Pressman, Jeff Most en Ryan Kavanaugh. Verder zijn als uitvoerend producenten Harvey en Bob Weinstein en Dan Farah aan het project verbonden.



NieuwsFilm

meest populair