Video

Harlem Shake inspireert 'Cloudy with a Chance of Meatballs 2'

Dit fenomeen is ook Hollywood niet ontgaan!

door Bram de Groot op 04.03.2013 om 09:35 in Video
Verleden week dook al de eerste trailer op van Sony Pictures Animations animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs 2 van regisseurs Cody Cameron en Kris Pearn. Aansluitend verscheen afgelopen weekend een zeer vermakelijke viral video op: de Harlem Shake, uitgevoerd door onder meer de hoofdpersonage Flint Lockwood (Bill Hader), Sam Sparks (Anna Faris), Tim Lockwood (James Caan) en Earl (Terry Crews).

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 verschijnt op 19 december in de Nederlandse 3D bioscoop.

In Cloudy 2 zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologie├źn ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden. De eerdere trailer:14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

O, wat ben ik die Harlem Shake nu al beu. O+

Ereptile

Avatar

Dat hele Harlem Shake gedoe is gewoon een vage trend :| Ik snap niet waarom mensen het leuk vinden om te doen. Misschien omdat het gewoon een excuus is om ff totaal gestoord te doen.

Banned

Avatar

benjamin "O, wat ben ik die Harlem Shake nu al beu. O+"


Blij niet de enigste te zijn! Ik heb me al zowat doodgezucht aan die hype. Ik dacht dat het niet erger kon na die irritante Gangnam Style chinees of japanees of whatever! Helaas...

Kamajiisama

Avatar

Harlem Shake of geen Harlem Shake , tegenwoordig loopt bijna iedereen blindelings als kudde achter anderen , elkaar of iets aan . (Gangnam Style ,Harlem Shake ,Planking en ga zo maar door ):?

En over Cloudy ,
I got my eyes on you , Flint Lockwood .
Deze keer zonder Mr. T als Earl , maar Terry Crews http://www.youtube.com/watch?v=dL-RWTxeA6A


Ben benieuwd

SunChaser

Avatar

Waarom post FT van die ellenlange reclamefilmpjes voor andermans videomateriaal, ik kijkt t dan wel zelf op YouTube

Angelater

Avatar

FilmTotaal; de plek waar iedereen nog een beetje 100% normaal is. Snap dat hele schapen gedoe niet hoor; zal wel 'cool' zijn om ergens bij te horen met die vage videos. Nee, ik heb het ook al gehad.

benjamin

Avatar

Angelater "FilmTotaal; de plek waar iedereen nog een beetje 100% normaal is. Snap dat hele schapen gedoe niet hoor; zal wel 'cool' zijn om ergens bij te horen met die vage videos. Nee, ik heb het ook al gehad."


Haha, blij te zien dat ik niet de enige ook ben die dat tout court rap vervelend vind. Zelfde verhaal met die trend geiten in nummers te mixen: de eerste keer dat ik het zag moest ik nog lachen, maar toen ze dan een hele dag dat deden op de radio, was ik het direct beu.

adofmirosch

Avatar

Harlem shake is geweldig.

KeesjeNL

Avatar

Banned "Blij niet de enigste te zijn! Ik heb me al zowat doodgezucht aan die hype. Ik dacht dat het niet erger kon na die irritante Gangnam Style chinees of japanees of whatever! Helaas..."
Koreaan...

Angelater

Avatar

benjamin "Haha, blij te zien dat ik niet de enige ook ben die dat tout court rap vervelend vind. Zelfde verhaal met die trend geiten in nummers te mixen: de eerste keer dat ik het zag moest ik nog lachen, maar toen ze dan een hele dag dat deden op de radio, was ik het direct beu."


Dat zal wel komen omdat ze dan geen inspiratie hebben voor iets nieuws/leuks. De 1e persoon die het doet blijft het slachtoffer, want die kwam met het idee om het te doen, maar vervolgens wordt het uitgemolken als de pleuris.

Weet je, misschien dat die aller eerste video van Harlem Shake leuk kan/kon zijn, maar het kan me inmiddels gewoon geen zak meer schelen. Iedereen doet het, en het blijft even irritant na al die versies. Als het dan nog erger kan; op tv tijdens het nieuws zenden ze ook die pokken dingen uit. :|

JamesBond

Avatar

Dat Harlem Shake is werkelijk het meest onnozele wat er bestaat...

KeesjeNL

Avatar

benjamin "Haha, blij te zien dat ik niet de enige ook ben die dat tout court rap vervelend vind. Zelfde verhaal met die trend geiten in nummers te mixen: de eerste keer dat ik het zag moest ik nog lachen, maar toen ze dan een hele dag dat deden op de radio, was ik het direct beu."
planking, ook iets waarvan ik de lol totaal niet zie...

Decepticon

Avatar

Ereptile "Dat hele Harlem Shake gedoe is gewoon een vage trend :|"
Heb ik wat gemist? Ik heb er nog NOOIT van gehoord!
Ik vind het iig niks, net zoals dat gangnamstyle, waar ik ook pas van hoorde, toen het al weken bestond.
Is dit iets van 538 of iets van youtube ofzo?

Ereptile

Avatar

Decepticon "Heb ik wat gemist? Ik heb er nog NOOIT van gehoord!
Ik vind het iig niks, net zoals dat gangnamstyle, waar ik ook pas van hoorde, toen het al weken bestond.
Is dit iets van 538 of iets van youtube ofzo?"


Gangnam Style is dan nog beter vergeleken met de Harlem Shake. Die trend is pas een maand oud (dus je bent er nog vroeg bij :P) Maar hier staat wat meer informatie daarover...

Persoonlijk blijf ik het een enorm vage trend vinden...

NieuwsFilm