Harrison Ford gecast in 'Anchorman: The Legend Continues'

De acteur speelt voor de tweede keer een nieuwslezer.

Na al die tijd waarin we ons alleen maar af zaten te vragen of Harrison Ford gecast zou worden in Star Wars: Episode VII, blijkt dat de acteur ondertussen gewoon een nieuwe rol gevonden heft. Hij zal een hoofdrol spelen in Anchorman: The Legend Continues.

Daarmee vervult regisseur Adam McKay de belofte dat er een flinke cast verzameld zou worden voor de film. In dit vervolg speelt Ford een andere legendarische nieuwslezer, die een geduchte tegenstander voor Will Ferrells Ron Burgundy vormt.

In de film gaan Ron, Brian Fantana (Paul Rudd), Brick Tamland (Steve Carell), Champ Kind (David Koechner) en Veronica Corningstone (Christina Applegate) naar New York, om daar de opkomst van de kabeltv en de daarmee gepaard gaande nieuwzenders mee te maken.

Naast de oorspronkelijke cast van Anchorman zijn ook James Marsden, Kristen Wiig, Dylan Baker, Meagan Good en, als de geruchten waar zijn, ook John C. Reilly gecast in de film. Het scenario is wederom door Ferrell en McKay geschreven en de opnames beginnen deze week.

Anchorman: The Legend Continues moet vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair