Algemeen

Vijf personageposters 'The Hunger Games: Catching Fire'

Dit keer met Katniss Everdeen, Cinna, Haymitch Abernathy, Johanna Mason en Beetee.

door Bram de Groot op 07.03.2013 om 10:27 in Algemeen
Na de posters van Elizabeth Banks (Effie Trinket) en Stanley Tucci (Caesar Flickerman) van enkele dagen geleden, zie je hieronder de affiches van Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Lenny Kravitz (Cinna), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), Jena Malone (Johanna Mason) en Jeffrey Wright (Beetee) uit dezelfde serie. Het tweede deel uit de franchise The Hunger Games: Catching Fire van regisseur Francis Lawrence draait vanaf 21 november in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Het lijkt net alsof het hier om een spookfilm gaat:P

Ik ben benieuwd hoe Jennifer Lawrence zich nu verder gaat ontwikkelen na het winnen van de Oscar. Hopelijk wordt het niet zo`n arrogant ding met een eisenpakket zoals een Halle Berry.

Frietgezicht

Avatar

Pete_027 "Het lijkt net alsof het hier om een spookfilm gaat:P

Ik ben benieuwd hoe Jennifer Lawrence zich nu verder gaat ontwikkelen na het winnen van de Oscar. Hopelijk wordt het niet zo`n arrogant ding met een eisenpakket zoals een Halle Berry."


Nou,al begonnen wat bodypaint voor haar rol als Mystique weigerde ze al.
En ze wil mij 1x per week kunnen bezoeken als ze een film maakt.

Pete_027

Avatar

Frietgezicht "En ze wil mij 1x per week kunnen bezoeken als ze een film maakt."


Is ze nu al depressief:P

geertvdheide

Avatar

Pete_027 "Ik ben benieuwd hoe Jennifer Lawrence zich nu verder gaat ontwikkelen na het winnen van de Oscar. Hopelijk wordt het niet zo`n arrogant ding met een eisenpakket zoals een Halle Berry."

Hopelijk valt dat mee. Ze komt tot nu toe altijd over als één van de weinige Hollywoodsterren die met beide benen op de grond staat. Ik vind haar een goede actrice die ook als persoon leuk over komt. Hopen dat dat zo blijft Smiley face

Annefleur

Avatar

Vind de jurk van Jennifer echt super gaaf! T+) denk niet dat het een outfit is die in de film terug gaat komen.. maar ik vind de posters in ieder geval uniek! Smiley face

Chica16f

Avatar

Annefleur "Vind de jurk van Jennifer echt super gaaf! T+) denk niet dat het een outfit is die in de film terug gaat komen.. maar ik vind de posters in ieder geval uniek! Smiley face"


Tenzij het de (trouw)jurk is die Katniss tijdens het interview met Caesar draagt...

Annefleur

Avatar

Chica16f " Tenzij het de (trouw)jurk is die Katniss tijdens het interview met Caesar draagt... "


Ohja verrek.. Smiley face dat zou nog best wel es kunnen ja. Maar dat zou ik wel stom vinden, want dan is t al verraden! >

Chica16f

Avatar

Annefleur "Ohja verrek.. Smiley face dat zou nog best wel es kunnen ja. Maar dat zou ik wel stom vinden, want dan is t al verraden! >"


Ja inderdaad, maar die jurk vuurde toch op tot een soort spotgaai-jurk, als vorm van protest? Dat houden ze dan gelukkig nog even verborgen! Smiley face

Arteron

Avatar

Damn! Fucking coole kleding ^^ Ik heb zin in deze film!!

Annefleur

Avatar

Chica16f "Ja inderdaad, maar die jurk vuurde toch op tot een soort spotgaai-jurk, als vorm van protest? Dat houden ze dan gelukkig nog even verborgen! Smiley face"


Weetje dat ik dat niet eens meer weet.. maar ik geloof je gelijk! Moet toch over een paar maanden de boeken maar weer es lezen om alles weer een beetje up to date te houden! ;)

TheFirst

Avatar

Het is al bevestigd dat de jurk die Katniss draagt inderdaad haar trouwjurk is. Er is trouwens een spotgaai (de vogel uit het logo) verwerkt in Katniss's jurk ;)

Maar goed, voordat dit verandert in een mode website, ik kijk zeker uit naar de film. Ik ben helemaal weg van Jennifer Lawrence.

Arteron

Avatar

TheFirst "Het is al bevestigd dat de jurk die Katniss draagt inderdaad haar trouwjurk is. Er is trouwens een spotgaai (de vogel uit het logo) verwerkt in Katniss's jurk ;)

Maar goed, voordat dit verandert in een mode website, ik kijk zeker uit naar de film. Ik ben helemaal weg van Jennifer Lawrence."


De spotgaai is eigenlijk ook heel duidelijk te zien!

NieuwsFilm

meest populair