Geweldige cast voor Alejandro González Iñárritu‘s 'Birdman'

De komedie bevat rollen voor Emma Stone, Michael Keaton, Naomi Watts, Zach Galifianakis en Edward Norton.

Regisseur Alejandro González Iñárritu (Babel, 21 Grams) begeeft zich met zijn aanstaande komedie Birdman op vreemd terrein. Toch weet hij ook voor dit project weer een uitstekende cast bij elkaar te sprokkelen. Michael Keaton tekent voor de hoofdrol en zal worden vergezeld door Emma Stone, Naomi Watts, Zach Galifianakis en Edward Norton.

Iñárritu schreef het scenario samen met Nicolas Giacobone, Alexander Dinelaris en Armando Bo. Keaton speelt een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde. Hij probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway toneelstuk gebaseerd op een Raymond Carver verhaal. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler (Norton). Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Watts speelt de vrouwelijke hoofdrol in het toneelstuk van Keatons personage, terwijl Galifianakis de rol van producent neer moet gaan zetten. Stone is Keatons dochter, die inmiddels is afgekickt en aan het werk gaat als haar vaders assistente.

De opnames voor Birdman in een Broadway theater in New York gaan volgende maand van start.



NieuwsFilm

meest populair