Nicolas Cage waarschijnlijk niet in 'Ghost Rider 3'

De acteur gelooft niet dat hij in de film te zien zal zijn.

Collider kreeg de kans om met Nicolas Cage te spreken over zijn rol in de animatiefilm The Croods. Cage wilde tijdens dat interview ook ingaan op zijn rol in de Ghost Rider-franchise. In de eerste twee, door recensenten niet heel positief ontvangen films, speelde Cage de hoofdrol.

Nu blijkt dat Cage denkt niet in een eventuele derde Ghost Rider-film te zullen spelen. Hij was daar kort maar krachtig over: “It’s possible, but it won’t be with me.”

Het vervolg op Ghost Rider, Ghost Rider: Spirit of Vengeance deed het niet geweldig aan de box office. De film verdiende slechts 51 miljoen dollar in de Verenigde Staten en nog eens 80 miljoen dollar in de rest van de wereld. Daarmee was die 132 miljoen dollar genoeg om het budget van 47 miljoen dollar terug te verdienen, en volgens Cage is het daarom een redelijk veilige gok voor Sony om de derde film ook te maken.

Cage vond het naar eigen zeggen wel interessant om de rol van Johnny Blaze te spelen, maar denkt dus niet om in het vervolg te zien te zullen zijn. “I’ve said what I have to say. I don’t want to say never…anything’s possible. But I doubt, highly, that I would be in a third installment of that.”

De grote vraag is dus: willen jullie een derde Ghost Rider-film zien, als Cage niet de hoofdrol van Johnny Blaze speelt? Of vinden jullie dat Sony het project moet rebooten.



NieuwsFilm

meest populair