Demi Moore wil geld van Ashton Kutcher

Ze wil haar ex-vriend maar al te graag pijn doen.

Demi Moore wil haar toekomstige ex-man, Ashton Kutcher, maar al te graag pijn doen. Ze is naar verluidt uit op zijn geld. ”Toen ze voor het eerst bij elkaar kwamen, was Demi meer waard dan Ashton, maar ondertussen is dat drastisch veranderd!” vertelde een bron aan RadarOnline.

”Ashton is nu meer dan honderd miljoen dollar waard, terwijl Demi al jaren niet bijster veel verdiend heeft. Ashton heeft zijn contract bij Two and a Half Men, waar hij 20 miljoen per jaar voor krijgt, en veel geld geïnstalleerd in projecten als Skype en Foursquare. Hij heeft ook een succesvol productiebedrijf en een lucratieve deal met Nikon. Demi weet niet precies hoeveel geld Ashton heeft, maar zal als de scheiding rond is, daar goed van op de hoogte zijn!”

Eerder nog bleek dat Moore onlangs formeel gereageerd heeft op Ashtons verzoek tot scheiding. Uit haar antwoord blijkt dat ze wil dat de rijke acteur flinke alimentatie gaat betalen, en ze wil dat hij de kosten van haar advocaat voor zijn rekening neemt.

”Demi is rijk genoeg, maar tijdens het huwelijk liet ze Ashton de ster– en de grote verdiener – van de familie zijn.”

Dat Kutcher nu samen is met Mila Kunis heeft de zaak er niet beter op gemaakt. ”Hij heeft haar vernederd en slecht behandeld. Dat had ze niet verwacht en daarom is ze erg kwaad. Ze wil hem min of meer pijn doen en dit is de enige manier waarop ze dat kan doen.”

NieuwsFilm

meest populair