TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Hunt for Red October (1990)

Zaterdag 16 maart om 20:00 op RTL7

De bevelhebber van een nieuwe, geheime Sovjet-onderzeëer negeert zijn orders en zet koers naar de oostkust van Amerika. Een CIA-onderzoeker probeert uit te vinden of zijn bedoelingen kwaadaardig zijn, terwijl zowel de Sovjets als de Amerikanen wanhopige pogingen doen de deserteur te onderscheppen.
Bekijk de afbeelding

Zodiac (2007)

Zondag 17 maart om 23:55 op SBS6

Wanneer een seriemoordenaar de politie treitert met zijn raadsels en brieven, zoeken rechercheurs in vier verschillende plaatsen naar de moordenaar. De zaak wordt een obsessie voor vier mannen, van wie hun levens en carrières worden gemaakt en verwoest door het eindeloze spoor van aanwijzingen....
Bekijk de afbeelding

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Maandag 18 maart om 20:30 op SBS6
Regie: Doug Liman

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
Bekijk de afbeelding

Aliens (1986)

Dinsdag 19 maart om 22:50 op RTL7

Na 57 jaar hyperslaap wordt Ripley toevallig opgepikt door een ruimteschip. Ze hoopt dat de nachtmerrie met het buitenaardse monster voorbij is, maar helaas heeft een kolonie terraformers op de planeet LV-426 het ruimteschip ontdekt waar de Alien vandaan kwam. Een paar weken na Ripley's terugkeer verliest het controlecentrum het contact met LV-426. Ripley besluit om samen met een elite-commandogroep naar LV-426 te gaan om te kijken of ze de kolonisten kunnen helpen.
Bekijk de afbeelding

Léon (1994)

Woensdag 20 maart om 23:10 op RTL7
Regie: Luc Besson

De twaalfjarige Mathilda kan op het nippertje ontsnappen aan een moordaanslag. Haar familieleden, waaronder haar kleine broertje, komen wel om het leven. Een foutgelopen drugshandel geleid door Norman Stansfield, een corrupt lid van de anti-drugsbrigade is de reden voor de wrede aanslag. Mathilda zoekt beschutting in het appartement van haar buurman Leon.
Bekijk de afbeelding

White Oleander (2002)

Donderdag 21 maart om 20:30 op RTL8

Astrid Magnussen is een 12-jarig meisje uit Californië. Haar moeder, Ingrid, is een vrijzinnige dichter. Wanneer Barry Kolker in het leven van Ingrid komt, wordt ze verliefd op hem. Maar als hij haar hart breekt, vermoordt ze hem en verdwijnt ze voor de rest van haar leven achter de tralies. Astrid komt van het ene in het andere weesgezin terecht.
Bekijk de afbeelding

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)

Vrijdag 22 maart om 22:10 op Canvas

Rond 1870 was de crimineel Jesse James (Brad Pitt) de meest beroemde outlaw van Amerika. Zijn berovingen en moorden ten spijt, werd hij door velen gezien als een Robin Hood, een charismatische rebel die zijn eigen regels erop nahield. Een van zijn grootste bewonderaars was Robert Ford (Casey Affleck), een idealistische en ambitieuze jongeman die er zijn hele leven van droomde om ooit tot de bende van zijn idool te mogen horen. Hij kon niet vermoeden dat hij ooit zou worden betiteld als 'de smerige lafaard' die Jesse James in de rug doodschoot. Maar wie waren Jesse James en Robert Ford nu werkelijk? Hoe raakten ze bevriend en wat leidde tot dat fatale pistoolschot, dat de ene man doodde en de ander voor het leven zou tekenen?



NieuwsFilm

meest populair