Opnames 'Godzilla' van start

Daarnaast is Ken Watanabe toegevoegd aan de cast.

Warner Bros. en Legendary Pictures hebben vandaag aangekondigd dat de opnames van Gareth Edwards Godzilla-film in Vancouver van start zijn gegaan. Daarnaast hebben de studio’s gezamenlijk bekendgemaakt welke acteurs en actrices definitief tot de cast van de film behoren.

Allereerst bevestigt het bericht dat Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn en Bryan Cranston tot de hoofdcast van de film behoren. Daarnaast blijkt dat Ken Watanabe zich bij hen heeft gevoegd.

Gareth Edwards regisseert de film op basis van een scenario van Max Borenstein, Frank Darabont en Dave Callaham. Zij hebben zich bij het schrijven van dat scenario gebaseerd op het bekende verhaal van een gigantisch radioactief monster dat woedend uit een eeuwenlange slaap ontwaakt, en zijn woede op de aarde loslaat.

De film wordt geproduceerd door Thomas Tull, Jon Jashni, Mary Parent en Brian Rogers. Daarnaast zijn Alex Garcia en Patricia Whitcher samen met Yoshimitsu Banno en Kenji Okuhira als uitvoerend producenten aan het project verbonden.

Volgens de planning moet de film vanaf 16 mei 2014 in de bioscopen te zien zijn. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat in drie dimensies. Bekijk hieronder een trailer van het in 1998 verschenen Godzilla, van de hand van regisseur Roland Emmerich.



NieuwsFilm

meest populair