Algemeen

Er komt een vervolg op 'Hansel & Gretel: Witch Hunters'

Financieel gezien pakte het R-rated actiekomediesprookje namelijk erg goed uit.

door Bram de Groot op 19.03.2013 om 12:22 in Algemeen
Ondanks dat het ontvangst van Hansel & Gretel: Witch Hunters van regisseur Tommy Wirkola (Død snø, 2009) nou niet bepaald goed was, zet Paramount Pictures volgens de website Deadline in op een vervolg.

Financieel boerde het R-rated actiekomediesprookje erg goed aan de wereldwijde bioscoopkassa. Waar het Amerikaanse bioscooppuliek wat minder enthousiast was, ging het juist wel uitstekend in andere landen. In de States kwam het tot "slechts" $55 miljoen en wereldwijd kwam het uiteindelijk uit op een dikke $200 miljoen. Het productiebudget was met $50 miljoen ook beperkt.

Wie van de hoofdrolspelers terugkeert is nog niet bekend. De voornaamste rollen in het eerste deel werden vervuld door Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen en Peter Stormare. Hieronder de trailer:


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieThom

Avatar

Heb zelf erg van deze film genoten! De korte speelduur (wat sommigen juist als minpunt zien) heeft deze film juist goed gedaan.
Een vervolg mag mits Renner en Arterton weer meedoen anders No way!
Maar om eerlijk te zijn twijfel ik of Jeremy Renner weer interesse heeft vanwege zijn huidige hollywood status. (Deze film is opgenomen voordat hij een hollywoodster werd)

Goov25

Avatar

Hm. Ik hoop dat het vervolg spannender en humoristischer wordt, met een betere verhaallijn. De huidige H&G overtuigde nl op geen van deze vlakken. Maar ik verwacht er niet veel van.

Frietgezicht

Avatar

Ik zou al 90 minuten zonder verveling naar Gemma Arterton kunnen kijken als ze ligt te slapen of de ramen aan het lappen is dus zo'n vervolg met haar vermaak ik me wel mee.

wezel

Avatar

Sorry hoor maar Jeremy Renner heeft naar mijn idee al veel eerder een Hollywood status bereikt. Hij is één van de hoofdrolspelers in Hurtlocker. Wat een Oscar succes is. Waarvoor hij zelf ook genomineerd is voor een Oscar. Ook heeft hij in films gespeeld zoals The town, The Avengers, MI: Ghost protocol en Bourne Legacy. Allemaal films voor Hansel en Gretel.

En terecht btw. Want ik vind het een goede acteur.

Een vervolg hier op hoeft van mij nou weer niet. Laat ze liever iets anders maken. Ondanks dat de film wel leuk was. Maar zeker niet super.

JamesBond

Avatar

Eerst nog maar eens de eerste kijken. Natuurlijk wel een idee om een reeks van te maken Smiley face

Baron Von Marlon

Avatar

Ik moet deel 1 nog zien, maar als voorstander van dit soort films juich ik een vervolg toe.

Expendable

Avatar

Kom maar op met deel 2. Heb deel 1 gezien en vond het wel leuk. Mits Jeremy en Gemma mee doen stem ik ook voor een vervolg.

benjamin

Avatar

wezel "Sorry hoor maar Jeremy Renner heeft naar mijn idee al veel eerder een Hollywood status bereikt. [...] Allemaal films voor Hansel en Gretel. "


Waar wordt soms anders beweerd?

Vind overigens dat Renner het best nog eens een echt mooie rol opneemt en niet alleen actiefilms doet. In plaats van een vervolg hierop - really? - zou hij beter nog eens tonen wat hij allemaal waard is.

Spawn999

Avatar

In Dahmer was die wel aardig.

Deweb

Avatar

Als ze beloven dat het vervolg zich nog iets minder serieus neemt en verder meer van hetzelfde word, bestel ik bij deze een kaartje. Deel 1 was gewoon een fijn tussendoortje. Beetje humor, beetje parodie, lekker veel actie, lekker breekbaar decor en niet direct de slechtste acteurs.

NieuwsFilm

meest populair