Sarah Silverman speelt een prostituee in Seth MacFarlane's nieuwe western/komedie

Liam Neeson, Charlize Theron en Amanda Seyfried tekenden eerder al voor een rol in 'A Million Ways to Die in the West'.

Komediante/actrice Sarah Silverman is in gesprek voor een rol in de nieuwe western/komedie A Million Ways to Die in the West van regisseur Seth MacFarlane (Ted). Ze moet een prostituee gaan spelen.

MacFarlane, die het scenario schreef met Alec Sulkin en Wellesley Wild, neemt ook de hoofdrol voor zijn rekening. Hij speelt een schapenhouder die vlucht voor een vuurgevecht, waarop zijn vrouw (Amanda Seyfried) hem besluit te verlaten. Op dat moment moeten de problemen nog beginnen. De mysterieuze vrouw (Charlize Theron) van een crimineel rijdt het dorp binnen en helpt de boer moed te verzamelen. Maar dan verschijnt plots haar criminele echtgenoot, gespeeld door Liam Neeson, en de boer moet zijn eer verdedigen. Silverman speelt een hoertje die letterlijk alles doet voor geld, maar ze weigert naar bed te gaan met haar verloofde (Giovanni Ribisi) aangezien ze hiermee wil wachten tot na het huwelijk.

Er worden nu al vergelijkingen gemaakt met Mel Brooks' Blazing Saddles. We mogen rekenen op hedendaagse humor en een blik op hoe gevaarlijk en pijnlijk het leven was aan het einde van de 19e eeuw. Er is nog geen releasedatum bekend.



NieuwsFilm

meest populair