Video

Teaser trailer 'Hatchet III'

De inmiddels iconische villain Victor Crowley maakt iedereen nog steeds het leven zuur.

door Jan-Peter Rook op 20.03.2013 om 12:17 in Video
MPI/Dark Sky Films komt met onderstaande teaser trailer voor Hatchet III, geregisseerd door BJ McDonnell. Danielle Harris en Kane Hodder keren terug voor dit derde deel en worden vergezeld door o.a. Zach Galligan (Gremlins), Derek Mears (de Friday the 13th remake), Caroline Williams (Texas Chainsaw Massacre 2) en Sean Whalen (The People Under the Stairs).

Hatchet III gaat door met het verhaal van de inmiddels iconische villain Victor Crowley (Hodder). Een onderzoeksteam gaat naar het behekste moeras toe om de schade van de vorige twee films op te nemen. Ondertussen gaat Marybeth (Harris) achter een oplossing aan voor de voodoovloek waarmee Crowley's geest Honey Island Swamp al decennia lang terroriseert.

Hatchet III staat gepland voor 14 juni 2013.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Weet iemand of deel 1 en deel 2 hier in Nederland te krijgen zijn?
ik heb ze nog geen 1 x gezien hier zo in de winkel.

Ik heb ze wel gezien en ik vindt ze echt cool dus zou het wel leuk vinden als ik ze in me kast kan zetten.

Gigan72

Avatar

Spawn999 "Nope..."

ok thx

Dan maar kijke of ze online ergens te krijgen zijn.

Angelater

Avatar

Vind mevrouw Harris niet zo'n fijne actrice waardoor ik deeltje twee al gelijk minder boeiender vond. Jammer genoeg brengt dit nieuws diezelfde gevoelens naar boven. Nummer één was nog best een verassing. Maar nu zijn ze weer lekker aan het uitmelken.

Baron Von Marlon

Avatar

Hier kijk ik naar uit.
Zal niet het niveau halen van de eerste, maar waarschijnlijk toch beter dan de gemiddelde horrorfilm.

Jonathancrane

Avatar

Angelater "Vind mevrouw Harris niet zo'n fijne actrice waardoor ik deeltje twee al gelijk minder boeiender vond. Jammer genoeg brengt dit nieuws diezelfde gevoelens naar boven. Nummer één was nog best een verassing. Maar nu zijn ze weer lekker aan het uitmelken."


Niet echt, Adam Green heeft het altijd bedoeld als een trilogie, en Danielle Harris was een betere vervanging voor die actrice waarvan we de naam niet eens weten. Het is de vervanger voor Friday The 13th die 2 decennia daarvoor de onsterfelijke monster in slasher films was, overigens ook gespeeld hier door Kane Hodder.

movieplanet124

Avatar

Gigan72 "Weet iemand of deel 1 en deel 2 hier in Nederland te krijgen zijn?
ik heb ze nog geen 1 x gezien hier zo in de winkel.

Ik heb ze wel gezien en ik vindt ze echt cool dus zou het wel leuk vinden als ik ze in me kast kan zetten."
Ja inderdaad dat vraag ik me ook af want wil deel 1 en 2 heel graag zien raar dat die niet in Nederland verkrijgbaar zijn vreemd. Net als grave encounters kan ik ook nergens vinden in de winkels of op de verkoop site

Kilian

Avatar

movieplanet124 "Ja inderdaad dat vraag ik me ook af want wil deel 1 en 2 heel graag zien raar dat die niet in Nederland verkrijgbaar zijn vreemd. Net als grave encounters kan ik ook nergens vinden in de winkels of op de verkoop site"


Dan zit er nog maar 1 ding op.
Op naar het SCHIP!

NieuwsFilm