Dag 1 op de set van Godzilla (video)

Regisseur Gareth Edwards geeft een korte introductie en heet ons welkom op de set van de aankomende blockbuster.

Eergisteren vernamen we dat dat de opnames van Godzilla eindelijk van start zijn gegaan. Nu heeft Legendary Pictures via twitter een video naar buiten gebracht met beelden van de eerste dag op de set van de film, hieronder te bekijken. We zien regisseur Gareth Edwards die een persoonlijke introductie geeft en ons welkom heet op de set van zijn aankomende blockbuster.

De cast bestaat uit Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston en Ken Watanabe. Edwards regisseert de film op basis van een scenario van Max Borenstein, Frank Darabont en Dave Callaham. Zij hebben zich bij het schrijven van dat scenario gebaseerd op het bekende verhaal van een gigantisch radioactief monster dat woedend uit een eeuwenlange slaap ontwaakt, en zijn woede op de aarde loslaat.

De film wordt geproduceerd door Thomas Tull, Jon Jashni, Mary Parent en Brian Rogers. Daarnaast zijn Alex Garcia en Patricia Whitcher samen met Yoshimitsu Banno en Kenji Okuhira als uitvoerend producenten aan het project verbonden.

Volgens de planning moet de film vanaf 16 mei 2014 in de bioscopen te zien zijn, naar alle waarschijnlijkheid in 3D.



NieuwsFilm

meest populair