Video

Pakkende trailer 'The Place Beyond the Pines'

Nieuwe topper van Derek Cianfrance belooft veel goeds!

door Bram de Groot op 22.03.2013 om 12:50 in Video
Hieronder zie je korte maar pakkende trailer van de film The Place Beyond the Pines van regisseur Derek Cianfrance, bekend van de film Blue Valentine (2010). Het misdaaddrama gaat over de vete tussen een voormalig professioneel motorrijder die inmiddels banken berooft en een onervaren politieman.

Voor het misdaaddrama werkt de regisseur opnieuw samen met hoofdrolspeler Ryan Gosling. Andere rollen zijn voor Bradley Cooper, Eva Mendes, Rose Byrne en Ray Liotta. The Place Beyond the Pines verschijnt 4 april 2013 in de Nederlandse bioscoop.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jochemb

Avatar

Ik heb de film bij pac festival gezien afgelopen zondag en ik vond em erg goed, deze trailer geeft alleen een verkeed beeld van wat voor je film je kan verwachten. Dane DeHaan heeft trouwens ook een grote rol en gaf een erg goede performance.

KeesD

Avatar

Kijk hier zwaar naar uit!

Axeqlusive

Avatar

jochemb "deze trailer geeft alleen een verkeed beeld van wat voor je film je kan verwachten."


Ik zag hem ook op het PAC, vond hem geniaal... maar tsja hoe kan je een juist beeld geven zonder teveel weg te geven? Ik zat met een lamgeslagen 'wtf- gevoel' in de bioscoop hoor. Had alleen de eerste teaser gezien, verder alles gemeden.

Hogader

Avatar

Hier ook gezien afgelopen zondag.

De trailer zegt precies genoeg om het WTF-gevoel wat zeker gaat komen te behouden.

Aan iedereen die de film gaat zien. Neem van ons maar aan dat hij de moeite is en lees/kijk vanaf nu zo min mogelijk (het liefst niets), dan wordt de film alleen maar beter!

WesleyK

Avatar

Geen trailer van gezien, met hoge verwachtingen naar het PAC gegaan om deze film te zien. Alle verwachtingen waar gemaakt, geen WTF gevoel doordat ik geen trailer gezien had, maar snap wel waar die vandaan komt. Aanrader en hopelijk doen ze bij het volgende PAC 'Only God Forgives', aangezien ze toch een voorliefde voor Gosling hebben

NieuwsFilm

meest populair