Algemeen

Exclusief: eerste foto's 'Only God Forgives'

De tweede samenwerking van Nicolas Winding Refn en Ryan Gosling.

door Jim Pedd op 22.03.2013 om 11:18 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste drie foto's van de film Only God Forgives, waarvoor regisseur Nicolas Winding Refn en Ryan Gosling weer samenwerkten. Eerder deden zij dat voor het zeer goed ontvangen Drive (2011). Oorspronkelijk was het overigens niet eens de bedoeling dat de twee weer samen gingen werken aan deze film. Luke Evans zou de hoofdrol spelen, maar toen de opnames van The Hobbit: The Desolation of Smaug dat niet toelieten, werd hij vervangen door Gosling.


In Only God Forgives speelt Gosling de gerespecteerde Britse misdadiger Julien. Hij woont in Bangkok en runt daar samen met zijn broer Billy (Tom Burke) een Thaise boksschool. Deze fungeert als dekmantel voor hun drugshandel richting Europa. De handel is succesvol, totdat Billy wordt vermoord. Als zijn moeder Jenna (Kristin Scott Thomas) naar Bangkok komt, breekt de hel los. Zij dwingt Julian om de dood van zijn broer te wreken.

De film draait vanaf 4 juli 2013 in de bioscopen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Damn... ik heb er zin in!
Gosling is een baas, Place Beyond The Pines vond ik ook echt geniaal, al ben ik één van de weinige geloof ik.

Rooster

Avatar

Gosling is volgen mij vooral populair bij vrouwen. Opzich een prima acteur maar heeft volgens mij wel zijn beperkingen. In Place Beyond the Pine speelde hij eigenlijk gewoon weer zijn rol die hij in Drive speelde, gecombineert met die van Blue Valentine.

Pete_027

Avatar

Waar blijft de trailer of heb ik die gemist:?

Fincher

Avatar

Zag vorige jaar tijdens het Cannes film festival een clip van een paar minuten. Was echt te gek, kan niet wachten op de hele film! Tot nu toe is er volgens mij alleen deze sfeerimpressie ..

Serafijn

Avatar

Rooster "Gosling is volgen mij vooral populair bij vrouwen. Opzich een prima acteur maar heeft volgens mij wel zijn beperkingen. In Place Beyond the Pine speelde hij eigenlijk gewoon weer zijn rol die hij in Drive speelde, gecombineert met die van Blue Valentine."
Als je een totaal andere (en magistrale) rol van hem wil zien dan moet je "Lars and the real girl" maar eens kijken. Dan zie je dat die jongen ECHT wel wat anders kan.

filmgast

Avatar

Vraag me af wat hier exclusief aan is aangezien ik deze foto's gisteren of eergisteren nog op een andere website heb zien staan..

Rooster

Avatar

Serafijn "Als je een totaal andere (en magistrale) rol van hem wil zien dan moet je "Lars and the real girl" maar eens kijken. Dan zie je dat die jongen ECHT wel wat anders kan."

Okay, beankt voor de tip

KeesD

Avatar

Serafijn "Als je een totaal andere (en magistrale) rol van hem wil zien dan moet je "Lars and the real girl" maar eens kijken. Dan zie je dat die jongen ECHT wel wat anders kan."


Of the believer,
Is zeker een goede acteur die naar mijn beleving niet altijd serieus genoeg word genomen omdat vrouwen geil op hem zijn.
iets waar dicaprio ook jaren last van heeft gehad.

seppe

Avatar

KeesD "Of the believer,
Is zeker een goede acteur die naar mijn beleving niet altijd serieus genoeg word genomen omdat vrouwen geil op hem zijn.
iets waar dicaprio ook jaren last van heeft gehad."


Niet serieus genomen? Eigenlijk in elke toonaangevende krant of blad in de vs en de rest van de wereld wordt hij de wereld ingeprezen.

Hij heeft een aantal goede rollen neergezet maar vind hem wel lichtelijk overrated. Als je kijkt naar zijn rollen in drive, the place beyond the pines en zelfs the ides of march speelt hij eigenlijk drie keer hetzelfde. Ook op deze foto's lijkt hij weer zo'n "drive" rol neer te gaan zetten.

Neemt niet weg dat het nog steeds een goede acteur is en dat ik hem graag in films zie.

Straka

Avatar

Vergeet ook zijn rol in Half Nelson niet, dit was kwalitatief gezien zijn doorbraak met een Oscarnominatie.

Chris23

Avatar

Waarom heft iedereen het over Ryan Gosling?
Nicolas Winding Refn is veel interessanter (Pusher trilogie is meesterlijk)

benjamin

Avatar

Axeqlusive "Damn... ik heb er zin in!
Gosling is een baas, Place Beyond The Pines vond ik ook echt geniaal, al ben ik één van de weinige geloof ik."


Denk dat je één van de weinige bent die hem al gezien heeft, ik heb alvast ook hoge verwachtingen.

NieuwsFilm