Eerste beelden 'The Wolverine'

In 's werelds eerste 'Tweaser': zes seconden aan beeld op Twitter.

Het lijkt erop dat regisseur James Mangold het trucje van Bryan Singer heeft afgekeken. Laatstgenoemde plaatste de afgelopen maanden met enige regelmaat kleine updates over zijn X-Men: Days of Future Past, en nu doet Mangold dat ook voor zijn eigen X-Men-project: The Wolverine.

Aankomende woensdag komt de eerste volledige trailer voor de film uit, en in het kader van die trailer heeft Mangold wat mogelijk 's werelds eerst tweazer (Twitter teaser) is geplaatst. Het betreft een volle zes seconden aan flitsen uit de film. Een van die flitsen lijkt Famke Janssen te zijn, hoewel we dat niet zeker weten.

Ook beloofde Mangold morgen een twintig seconden durende teaser voor de trailer te plaatsen. Daarnaast zijn er vanmorgen nog twee posters en een achttal foto's voor de film geplaatst.



The Wolverine speelt zich in het hedendaagse Japan af. In deze film komt Logan (Hugh Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.

De film draait vanaf 25 juli in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair