'Venom' van schrijversduo Reese & Wernick onwaarschijnlijk

De mannen achter Zombieland geloven er zelf niet meer in.

Een van de meest populaire personages uit het Spider-Man-universum is zonder twijfel Venom. Toen Sam Raimi’s adaptie van Spider-Man in 2002 in de bioscopen draaide begon het speculeren al over het verschijnen van het personage in de filmfranchise.

Lange tijd stelde Raimi het personage liever niet te willen gebruiken in de filmfranchise, maar toen Spider-Man 3 in de bioscopen kwam, bleek dat hij gezwicht was voor de druk van fans. Nadien begon Sony met het ontwikkelen van een film over het personage.

Er wordt al enige jaren aan die film gewerkt, waaronder door Zombieland-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. Het duo werden onlangs geïnterviewd over G.I. Joe: Retaliation, waarvan zij het scenario schreven. Tijdens dat interview gingen ze ook in op hun Venom-film.

Ze denken dat hun versie van het personage (een realistische en duistere benadering) niet naar het witte doek zal komen. ”It likely will not become a movie in that form. Too many things have happened in between now and then and different people have been involved, and it’s just likely not to happen in the form that we wrote it, unfortunately.”

Reese & Wernick wilden ook ingaan op wat we hadden kunnen verwachten van de film, als deze er zou zijn gekomen hoe zij het graag hadden gezien. ” Imagine a symbiote traveling across a city at some point in the movie, jumping from body to body as it goes, and each person that it inhabits ends up becoming really violent and striking someone else and then it jumps to the next person. There was a really cool sequence like that in there. “

De kans is groot dat, als er ooit een film zal komen over het personage, die film een andere weg zal nemen dan die van Reese & Wernick. Dat komt omdat zij naar de studio toegingen met het idee, in plaats van dat de studio een synopsis versterkte op basis waarvan zij het scenario moesten schrijven. ” We pitched it. We pitched it just like we did G.I. Joe.”

Natuurlijk wil al het bovenstaande niet zeggen dat er nooit een film over Venom zal komen. De Spider-Man-franchise leeft immers voort met Andrew Garfield in The Amazing Spider-Man, dus de kans is groot dat het personage ooit weer terugkeert in de films. Dan zou een feature voor Venom alleen best een mogelijkheid kunnen zijn.

Bekijk hieronder de scène uit Spider-Man 3 waarin we zien hoe Venom zich hecht aan Eddie Brock.



NieuwsFilm

meest populair