Algemeen

Sequel voor 'Bad Ass'

Danny Trejo heeft het dus goed gedaan als de "Epic Beard Man".

door Bram de Groot op 28.03.2013 om 13:16 in Algemeen
De direct-to-dvd film Bad Ass van regisseur Craig Moss krijgt een vervolg. De actiefilm met Danny Trejo, Ron Perlman en Charles S. Dutton heeft het waarschijnlijk zo goed op het thuisscherm gedaan dat er geld wordt gestoken in een tweede deel. De opnames starten volgende maand al en in ieder geval keert Trejo terug in zijn rol.

De eerste film uit 2011 is gebaseerd op de Epic Beard Man, een oudere man die begin 2010 een enorme hit werd op het internet nadat er een video werd geplaatst waarin hij in een bus in Oakland een kerel in elkaar slaat. Hieronder de trailer van Bad Ass:

De synopsis van het eerste deel: De Vietnam held Frank Vega keert terug naar huis om vervolgens volledig aan de kant gezet te worden door de maatschappij en zijn voormalige vriendin. Veertig jaar later vindt er een situatie plaats waarbij hij een oudere, donkere man beschermt voor enkele vervelende skinheads. Dit maakt van Frank plotseling een lokale held. Maar dan wordt zijn beste vriend Klondike vermoord en de politie doet er helemaal niets aan.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Snap niet dat als ik het gister meld in off-topic het een dag later er pas staat met als bron een andere site dan ik het vandaan had. Als off-topic niet gelezen wordt dan waarom vragen om een bron daar :?

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Snap niet dat als ik het gister meld in off-topic het een dag later er pas staat met als bron een andere site dan ik het vandaan had. Als off-topic niet gelezen wordt dan waarom vragen om een bron daar :?"
Ik wilde eerst zeggen, maak je er niet druk om, maar je hebt wel een punt wat het vermelden van een bron. Dat slaat dan idd nergens op, als FT het toch niet leest/overneemt.
Blijkbaar is het alleen voor de bezoekers en freaks onder ons, om de off-topic berichten te lezen.

Frietgezicht

Avatar

Oh nee,maak me er totaal niet druk om maar vraag het me gewoon af. Als er duidelijk het artikel staat met bron is het makkelijk over te nemen maar zien ze het pas een dag later op een andere site.
Zelf vind ik off-topic wel boeiend want het nieuws is er altijd eerder en ook veel waar nooit artikel over verschijnt.

nietselam

Avatar

Vond deze persoonlijk veel vermakelijker dan Machete, erg leuk gedaan, trejo speelt een mooie rol, op naar deel 2 dan maar.

NieuwsFilm

meest populair