Algemeen

Twee nieuwe banners 'The Mortal Instruments: City of Bones'

Lily Collins als een instrument van het goede.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 31.03.2013 om 18:21 in Algemeen
Tijdens de WonderCon heeft Screen Gems twee nieuwe personagebanners vrijgegeven van The Mortal Instruments: City of Bones. Op de eerste banner zien we Lily Collins als Clary Fray en op de tweede banner Jamie Campbell Bower als Jace Wayland.Deze door Harald Zwart geregisseerde film speelt zich af in het hedendaagse New York en volgt een schijnbaar gewone tiener, Clary Fray (Collins). Zij ontdekt dat ze afstamt van een lange lijn Schaduwjagers, een geheim squadron van half-engelen die een eeuwige oorlog voeren om onze wereld te beschermen van demonen. Als haar moeder (Lena Headey) plotseling verdwijnt, moet Clary zich bij een groep Schaduwjagers voegen. Zij laten haar een gevaarlijk alternatief New York zien, dat Downworld heet. Daar wonen weerwolven, demonen, vampiers en nog veel meer duister gespuis. Vanaf 29 augustus in de bioscopen.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Dit lijkt wel een " I am Number Four" kloon... En Lily Colins ? Heb sinds Mirror Mirror een bloedhekel aan haar.

Barbossas

Avatar

Banned "Dit lijkt wel een " I am Number Four" kloon... En Lily Colins ? Heb sinds Mirror Mirror een bloedhekel aan haar."


Ben blij dat ik die film niet heb gezien ;)

Want Lily Colins kan volgens mij best goed acteren.

Steve-O

Avatar

Dit mag wat mij betreft op de brandstapel :Y

JamesBond

Avatar

Moet toegeven dat ik de banners niet lelijk vind.

TheFirst

Avatar

Hier heb ik wel zin in! Ik heb de boeken gelezen en ik vond ze best wel spannend.

Het lijkt een beetje op Buffy meets Harry Potter qua verhaal en humor, dus ik denk dat veel mensen dit wel leuk zullen gaan vinden.

Ik ben wel blij dat we nu af zijn van filmseries als The Host en Beautiful Creatures en er series als dit en The Hunger Games zijn die voor iedereen wel te genieten zijn.

TheFirst

Avatar

Dubbele post.

nieuwslaatste nieuws

meest populair