Video

Trailer voor avonturenfilm 'Ragnarok'

Het Noorse antwoord op 'National Treasure'?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook op 04.04.2013 om 11:44 in Video
Hieronder vind je de trailer voor de Noorse avonturenfilm Ragnarok. De hoofdrol is voor Pål Sverre Hagen, bekend van de voor een Oscar genomineerde film Kon Tiki. De regie is in handen van Mikkel Brænne Sandemose.

Hagen speelt Sigurd Svendsen, een archeoloog die geobsedeerd is door het Oseberg vikingschip. Hij is er van overtuigd dat het vaartuig een verklaring kan geven voor Ragnarok, wat in de Noorse mythologie staat voor het einde der tijden. Dan vindt zijn vriend Allan een steen met daarop runen die overeenkomen met de runen op het schip. Sigurd is ervan overtuigd dat het hier om een schatkaart gaat en trommelt een voltallig expeditieteam op. Ze trekken naar “No man’s Land” tussen Noorwegen en Rusland, wat al decennia lang verlaten is. Hier komt Sigurd erachter wat de runen precies inhouden, iets wat hij liever nooit te weten was gekomen.

Ragnarok komt in Noorwegen uit in oktober. Er is geen Nederlandse releasedatum bekend.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Annefleur

Avatar

Ziet er wel stoer uit.. alleen heb altijd beetje moeite met de taal!

Rupee

Avatar

Veelbelovende trailer, en natuurlijk de mooie, Noorse landschappen! Deze film lijkt me wel tof!

Feya13

Avatar

Ziet er goed uit! En ach de taal.. als ik een franse film kan volgen, dan zal dit met ondertiteling ook wel lukken :)

starbass

Avatar

Ziet er interesant uit!

Maar kom op zeg, dit ga je toch niet vergelijken met National Treasure, alleen de trailer ziet er al oneindig veel beter uit dat dat verschrikkelijk slechte National treasure prul (te ongeloofwaardig, lachwekende dialogen, waardeloos script, bah)

nieuwslaatste nieuws

meest populair