Eerste indruk '300: Rise of an Empire’

Bekijk de eerste afbeeldingen van Noam Murro's sequel op Zack Snyders succesvolle Spartanenfilm (2006).

Zack Snyders verfilming van Frank Millers graphic novel 300 bleek een onverwachte hit in 2006 en het is dan ook niet gek dat er vol anticipatie wordt uitgekeken naar de geplande prequel. Miller ging snel aan het werk met het bijbehorende boekwerk, waarna Snyder en co-scenarist Kurt Johnstad zich vervolgens met het script van de nieuwe film konden bezighouden. De film, 300: Rise of an Empire genaamd, wordt geregisseerd door Noam Murro en heeft Sullivan Stapleton in de rol van de Griekse generaal Themistokles. Het verhaal loopt parallel aan de gebeurtenissen uit de eerste film.

Hieronder vind je de eerste twee afbeeldingen uit Rise of an Empire. Op de eerste foto zien we één van de ongetwijfeld vele gevechten uit de film en op de tweede foto staat Stapleton als Themistokles. USA Today bracht de beelden naar buiten en komt daarnaast ook nog met een quote van regisseur Murro:

Rise of an Empire happens over time in many different locations. The opportunities for the six distinct battles are even greater with different locations and tactics… The few against the many is still here. It’s hundreds vs. hundreds of thousands. It’s about taking on the mightiest power of all with wisdom and tactics.]

Verder speelt Eva Green Artemesia, de wraakvolle commandant van het Perzische leger. Ze legt verantwoording af aan Xerxes, wederom gespeeld door Rodrigo Santoro. De film komt op 2 augustus uit.





NieuwsFilm

meest populair