Algemeen

Vervolg op '21 Jump Street' in 2014

Jonah Hill en Channing Tatum mogen wederom undercover.

door Jim Pedd op 18.04.2013 om 15:41 in Algemeen
Afgelopen zomer kondigde Sony nog aan dat de studio bezig was met de voorbereidingen voor een vervolg op 21 Jump Street. Vervolgens kwam Jonah Hill, die samen met Channing Tatum de hoofdrol speelde in de film, met het nieuws dat hij samen met Michael Bacall aan een scenario werkte.

Daarnaast maakte Hill bekend dat de opnames van de film waarschijnlijk in september 2013 van start zouden gaan. Het lijkt er nu op dat die voorspelling uit zal komen. Sony heeft op de CinemaCon aangekondigd dat de film in 2014 uit zal komen.

Zowel kritisch als financieel was de eerste film in wat waarschijnlijk een franchise zal worden, een succes. Met het budget van 45 miljoen dollar haalde 21 Jump Street aan de wereldwijde box office iets meer dan 200 miljoen dollar op. Daarnaast waren critici positief over de film. Onze eigen recensent Lieuwe van Albada gaf de film in zijn recensie 3,5 sterren. Verder scoort de film op RottenTomatoes een percentage van 85% op basis van 207 recensies.

Jonah Hill en Channing Tatum zullen waarschijnlijk hun hoofdrollen opnieuw spelen. Daarnaast vertelde Dave Franco dat hij gehoord heeft dat er hoogstwaarschijnlijk ook voor hem een plekje is in de vervolgfilm. Ook keren regisseurs Phil Lord en Chris Miller waarschijnlijk terug voor de film.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Mag Hill eerst wel weer op dieet, want hoe knap hij ook afgevallen was, alles zit er weer aan ondertussen.

Frietgezicht

Avatar

Als die net zo leuk is als deel 1 dan heb ik er zin in,deel 1 was 1 van de leukste comedy's van de laatste jaren. (Vind uberhaubt nooit snel een comedy 'echt' grappig)

JamesBond

Avatar

'21 Jump Street' is mijn favoriete comedy! Hopelijk kan ik van het vervolg net zo genieten als van het eerste deel!

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Als die net zo leuk is als deel 1 dan heb ik er zin in,deel 1 was 1 van de leukste comedy's van de laatste jaren."
Dat vind ik ook, ik heb bij 21JS nog harder gelachen dan bij Ted.
Laat deel 2 maar komen.

PKP

Avatar

Ik heb deze meerdere keren gezien en hij blijft geweldig.
Wist alleen niet dat Hill weer zo dik is? Zonde zeg..

Darthmar

Avatar

Helaas ik kon niet lachen om deze film maar gelukkig iedereen zijn eigen ding.

De "humor" in deze film was niet aan mij besteed.

Hetzelfde geldt trouwens voor The Hangover.

Angelater

Avatar

Tja, als het net al deel 1 is; kom maar op. Vond hem wel lachen :E

Sand

Avatar

Met Hill kan ik altijd wel lachen, maar ik vond vooral Tatum geweldig in deze film, moet meer van die dingen doen Smiley face

Solid

Avatar

Ja, echt een geweldige komedie! Eigenlijk vind ik dat Channing Tatum niet goed kan acteren. Maar in deze film vond ik hem wel geweldig :D. Echt een rol die hem goed past.

Decepticon

Avatar

Sand "Met Hill kan ik altijd wel lachen, maar ik vond vooral Tatum geweldig in deze film, moet meer van die dingen doen Smiley face"
Ja dat vind ik ook en in recensie's komt het zelfs ook naar voren. Hij zet echt een goeie rol neer en hij blijkt een komisch talent.

NieuwsFilm

meest populair