Vervolg op '21 Jump Street' in 2014

Jonah Hill en Channing Tatum mogen wederom undercover.

Afgelopen zomer kondigde Sony nog aan dat de studio bezig was met de voorbereidingen voor een vervolg op 21 Jump Street. Vervolgens kwam Jonah Hill, die samen met Channing Tatum de hoofdrol speelde in de film, met het nieuws dat hij samen met Michael Bacall aan een scenario werkte.

Daarnaast maakte Hill bekend dat de opnames van de film waarschijnlijk in september 2013 van start zouden gaan. Het lijkt er nu op dat die voorspelling uit zal komen. Sony heeft op de CinemaCon aangekondigd dat de film in 2014 uit zal komen.

Zowel kritisch als financieel was de eerste film in wat waarschijnlijk een franchise zal worden, een succes. Met het budget van 45 miljoen dollar haalde 21 Jump Street aan de wereldwijde box office iets meer dan 200 miljoen dollar op. Daarnaast waren critici positief over de film. Onze eigen recensent Lieuwe van Albada gaf de film in zijn recensie 3,5 sterren. Verder scoort de film op RottenTomatoes een percentage van 85% op basis van 207 recensies.

Jonah Hill en Channing Tatum zullen waarschijnlijk hun hoofdrollen opnieuw spelen. Daarnaast vertelde Dave Franco dat hij gehoord heeft dat er hoogstwaarschijnlijk ook voor hem een plekje is in de vervolgfilm. Ook keren regisseurs Phil Lord en Chris Miller waarschijnlijk terug voor de film.



NieuwsFilm

meest populair