Tom Hiddleston in onderhandelingen voor 'The Crow'

De acteur zou de hoofdrol moeten spelen.

Als hij niet bezig is met het pesten van The Avengers, heeft Tom Hiddleston blijkbaar ook wat goede dingen te doen. Volgens een bericht van The Wrap is de acteur in onderhandelingen om de hoofdrol te gaan spelen in de remake van The Crow.

Hij zou dan de rol spelen van Eric Draven, een man die vermoord is en tot leven gewekt wordt om wraak te nemen op de bandieten die hem en zijn verloofde vermoordden. In 1994 werd het verhaal al naar het witte doek gebracht door Alex Proyas, met Brandon Lee in de titelrol.

Eerder was er het gerucht dat James McAvoy de hoofdrol op zich zou nemen. Maar dat gerucht werd ontkracht, en nu is er dus het verhaal dat Hiddleston de hoofdrol gaat spelen. Volgens het bericht zal hij een dezer dagen een make-up test ondergaan, om te zien of hij als gekostumeerde held door het leven kan gaan. Daarna zullen er beslissingen genomen worden over zijn eventuele hoofdrol.

Deze remake wordt geregisseerd door F. Javier Gutiérrez. Hij baseert zich op een scenario dat geschreven is door Cliff Dorfman (Warrior). Naar verwachting gaat de productie deze herfst van start.



NieuwsFilm

meest populair