Algemeen

'Spartacus'-acteur Liam McIntyre krijgt rol in 'Hercules 3D'

En is daarmee naast de Twilight-acteur Kellan Lutz te zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 23.04.2013 om 16:04 in Algemeen
Liam McIntyre, die bekend werd met zijn rol in de televisieserie Spartacus, waarin hij de titelrol van de overleden Andy Whitfield overnam, is gecast in Renny Harlins Hercules 3D.

In deze film speelt Kellan Lutz het titelpersonage. De film wordt gemaakt door Nu Image en Millennium, en gaat de competitie aan met een andere Hercules-film, die door Paramount en MGM gemaakt wordt. In die film speelt Dwayne Johnson de titelrol.

Harlins Hercules heeft een budget van zeventig miljoen dollar, en de opnames moeten in mei in Bulgarije van start gaan. McIntyre speelt daarin een van de hoofdrollen, een jonge legerkapitein die een goede vriend van Hercules wordt. Maar, nadat een slechte koning hen misleidt, worden Hercules en de kapitein in slavernij verkocht, en moeten ze zij aan zij vechten om hun vrijheid terug te verdienen.

Harlin vertelde over zijn nieuwe castlid: ”Het is enorm entertainend om naar hem te kijken. Ik ben blij dat hij de rol van Sotiris speelt, Hercules’ beste vriend. Hun vriendschap begint antagonistisch en ontwikkelt zich tot een dichte band, gevormd tijdens strijd.”

De film moet, net als zijn tegenhanger, vanaf 31 juli 2014 in de bioscopen draaien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

2ndSystem

Avatar

Oke het idee dat 2 studio's films uitbrengen die bijna exact hetzelfde zijn begint me een beetje de keel uit te hangen.

er is Naast Hercules toch nog best een ander historisch figuur om een film over te maken, waarom dan een competitie beginnen met een andere studio.

als je hoort dat een andere productiemaatschappij over een bepaald onderwep een film produceert, dan ga je tochniet een project starten gebaseerd op hetzelfe idee!

net als White House Down en Olympus Falling dit jaar, ik ga ze beide lekker overslaan als het om een bioscoopbezoek gaat, ik ben geen fan van zulk soort acties.

Sand

Avatar

Dat vind ik idd ook altijd slecht.
Net alsof er geen goeide ideeen meer zijn om films te maken.
Komt er een studio met een nieuwe film, dan maakt mee een andere studio over hetzelfde een "andere versie" van de film.
Echt triestig. zo zijn er nog voorbeelden zoals de snow white films van vorig jaar bevoorbeeld

Angelater

Avatar

Ben toch wel stiekem naar beidde versies, maar die van Dwayne Johnson is geloof ik op die ene comic-serie gebasseerd. En die zag er wel strak uit. Waar dit op moet slaan? Ook vind ik de 3D in de titel kotsbaar.