'Spartacus'-acteur Liam McIntyre krijgt rol in 'Hercules 3D'

En is daarmee naast de Twilight-acteur Kellan Lutz te zien.

Liam McIntyre, die bekend werd met zijn rol in de televisieserie Spartacus, waarin hij de titelrol van de overleden Andy Whitfield overnam, is gecast in Renny Harlins Hercules 3D.

In deze film speelt Kellan Lutz het titelpersonage. De film wordt gemaakt door Nu Image en Millennium, en gaat de competitie aan met een andere Hercules-film, die door Paramount en MGM gemaakt wordt. In die film speelt Dwayne Johnson de titelrol.

Harlins Hercules heeft een budget van zeventig miljoen dollar, en de opnames moeten in mei in Bulgarije van start gaan. McIntyre speelt daarin een van de hoofdrollen, een jonge legerkapitein die een goede vriend van Hercules wordt. Maar, nadat een slechte koning hen misleidt, worden Hercules en de kapitein in slavernij verkocht, en moeten ze zij aan zij vechten om hun vrijheid terug te verdienen.

Harlin vertelde over zijn nieuwe castlid: ”Het is enorm entertainend om naar hem te kijken. Ik ben blij dat hij de rol van Sotiris speelt, Hercules’ beste vriend. Hun vriendschap begint antagonistisch en ontwikkelt zich tot een dichte band, gevormd tijdens strijd.”

De film moet, net als zijn tegenhanger, vanaf 31 juli 2014 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair