Ron Perlman eist derde 'Hellboy'-film van regisseur Del Toro

Het zou vreemd zijn om de trilogie niet af te maken, vindt Perlman.

Er komen veel gemengde berichten uit rond een mogelijke derde Hellboy-film. Zo was er enige tijd geleden hoofdrolspeelster Selma Blair die nog altijd geloofde in een de film. Vervolgens was er echter producent Mike Mignola die vertelde dat de film er echt niet zou komen.

Hoofdrolspeler Ron Perlman blijft echter goede hoop houden, en lobbyen bij regisseur Guillermo Del Toro voor de film. Hij bevestigde in een interview met IGN dat hij nog altijd van mening is de film liever vroeger dan later te willen zien.

”Toen we klaar waren met ‘Hellboy 2’ waren Del Toro en ik het erover eens dat er geen meer zou komen,” vertelde Perlman. ”Maar, nu is het me duidelijk geworden dat hij het altijd als een trilogie ontworpen heeft. Guillermo heeft een goed idee van hoe het einde eruit zou moeten zien, en het is mooi theatraal en episch, en zou een geweldige film maken, met of zonder de eerste twee films.”

”Er zijn nog zoveel vragen onbeantwoord, en alleen al daarom zou er een derde film moeten komen. Ik vertelde hem: ‘Je bent het de wereld schuldig deze trilogie af te maken.’ Ik speel in op zijn Joods schuldgevoel.”

Vervolgens vertelde Perlman nog dat Del Toro op dit moment aan zoveel projecten werkt, dat het sowieso moeilijk is om de film gemaakt te krijgen. ”Hij is zo druk, maar ik blijf hem eraan herinneren. Ik ga al richting de zeventig, dus hij kan hier maar beter snel aan beginnen.”

De eerstvolgende film van Perlman en Del Toro komt komende zomer uit, Pacific Rim. Bekijk hieronder een trailer van die film.



NieuwsFilm

meest populair