Indiana Jones voorlopig in de koelkast

De release van de vierde Indiana Jones-film, die oorspronkelijk stond gepland voor juli 2005, laat vooralsnog wel even op zich wachten. Hoofdrolspeler Harrison Ford, producent George Lucas en regisseur Steven Spielberg hebben de komende tijd andere zaken aan hun hoofd, die prioriteit hebben boven 'Indy 4'.

Harrison Ford bereidt zich voor op zijn hoofdrol in 'The Wrong Element'. In de thriller zal Ford een veiligheidsagent van een bank spelen, wiens gezin gekidnapt wordt. Om zijn familie levend terug te zien, wordt hij gedwongen zijn eigen bank te beroven.

Steven Spielberg is bezig met een film over het gijzeldrama van de Olympische Spelen van 1972. Ben Kingsley, een van de sterren uit Spielberg's 'Schindler's List', is gevraagd voor de hoofdrol in deze film. Het is de eerste film van Spielberg op Europese bodem sinds 'Saving Private Ryan'.

George Lucas houdt zich de komende tijd bezig met een nieuw project: 'Star Wars: Episode III', die in mei 2005 in de bioscopen moet komen.

Het script van de vierde Indiana Jones-film, dat al goedgekeurd was door Spielberg en Ford, werd door Lucas niet goed genoeg bevonden en teruggestuurd om te worden herschreven. De release staat nu gepland voor 2006.



NieuwsFilm

meest populair