Ook Bradley Cooper verlaat 'Jane Got a Gun'

De rampzalige productie krijgt wederom een klap te verduren.

De meest getroebleerde filmproductie van de laatste tijd is ongetwijfeld Jane Got a Gun. Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin) zou de film oorspronkelijk regisseren, maar verliet de set op de eerste dag (de reden hiervoor is nog steeds niet duidelijk). Niet lang daarvoor liet Michael Fassbender het al afweten (volgens gerichten na onenigheid met Ramsay), maar hij werd al snel vervangen door Jude Law. Toen Ramsay vertrok en werd vervangen door Gavin O'Connor (Warrior) was ook Law niet langer geïnteresseerd.

Bradley Cooper echter (voorlopig?) leek vorige maand nog de redder in nood, want hij verving Law als de schurk in de film. Nu heeft echter ook Cooper de productie verlaten. De reden voor zijn vertrek is onbekend. Volgens geruchten staan vervangers voor Cooper alweer in de rij: Jake Gyllenhaal, Joseph Gordon-Levitt en Tom Hiddleston zijn de gegadigden.

Jane Got a Gun gaat over een vrouw (Natalie Portman) die een ex-geliefde om hulp moet vragen om haar criminele echtgenoot van een bende te redden die het op hem heeft gemunt.

Andere rollen in Jane Got a Gun zijn wegHgelegd voor o.a. Joel Edgerton en Rodrigo Santoro. Natalie Portman produceert de film samen met Scott Steindorff.



NieuwsFilm

meest populair