Algemeen

'Star Trek 3' mogelijk al in 2016

En we krijgen meer Klingons en minder J.J. Abrams.

door Jim Pedd op 04.05.2013 om 18:10 in Algemeen
Aangezien Star Trek Into Darkness een van de grootste releases van de zomer zal zijn, is het niet heel vreemd dat Paramount al werkt aan Star Trek 3. Maar ondanks dat regisseur J.J. Abrams zich gecommitteerd heeft aan Star Wars: Episode VII, dat in 2015 uit moet komen, heeft Paramount nog altijd het doel om het vervolg in 2016 uit te brengen.

In dat jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Gene Roddenberry de eerste serie maakte. Maar aangezien Abrams tot 2015 druk zal zijn met de nieuwste Star Wars-film, zal hij de film niet kunnen regisseren. Screenwriter Damon Lindelof vertelde tijdens een interview dat hij het dan ook niet ziet gebeuren dat Abrams de film zal regisseren, zonder een kloon van zichzelf te maken.

Daarnaast, zo vertelt Lindelof, zou het natuurlijk vreemd zijn als Paramount de vijftigste verjaardag van de franchise niet zou gebruiken om nog een film uit te brengen. Maar wie neemt de regie dan over van Abrams? Daarover wilde Lindelof niet praten.

Wel wilde hij ingaan op wat we mogelijk zullen zien in Star Trek 3. ”Je kunt nooit genoeg Klingons zien, en ik denk dat we met deze film [Star Trek Into Darkness] het publiek een mooie teaser geven,” vertelde hij. ”Maar er is ook de belofte van een groter conflict aan de horizon, en dat zou leuk zijn om in beeld te brengen.”

Verder werd Lindelof nog gevraagd naar een mogelijke terugkeer van Benedict Cumberbatch in een derde film. Daar reageerde Lindelof op door te stellen dat we het antwoord daarop zullen krijgen als Cumberbatch de tweede film overleeft.

Voordat het zover zal zijn, komt dus nog eerst Star Trek Into Darkness uit, op 6 juni 2013.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Lingons? Jaja O+

Steve-O

Avatar

Die Lingons hebben vast Lingo uitgevonden.

MovieThom

Avatar

”Maar er is ook de belofte van een groter conflict aan de horizon"

Misschien wel de borg..... :E (zal wel niet gebeuren, maar dromen mag toch. Ik ben altijd wel benieuwd geweest wat er zou gebeuren als starfleet de borg in de 23e eeuw al tegenkwam)

benjamin

Avatar

Ik weet het dat het al gezegd is, maar toch: Lingons?

En komaan, nu niet zeuren over een terugkeer van Cumberbatch, eerst wachten tot iedereen de kans heeft gehad te zien of dat haalbaar is (dus of hij leeft of sterft).

Jim

Avatar

Muufley "Lingons? Jaja O+"

Jullie weten ook niks van Star Trek! :P

UniMatriX

Avatar

Star trek 2009 was zo verfrissend, maar toch ook nog steeds star trek.
Ik ben altijd al fan geweest, series en films en kan niet wachten op deze film.

Een 3e star trek film over de borg lijkt me niet waarschijnlijk.
Hoewel de tijdlijn nu "anders" is dan bij de oude Kirk lijkt me dit niet van invloed op de Borg. Het conflict met de Klingons heeft altijd een grote rol gespeeld zowel in de oude series en films met de oude Kirk. Lijkt me dus logisch dat het conflict met de Klingons kan gaan beginnen.

Eerst over een paar maanden maar eens zien hoe ze de Enterprise gaan redden, want die poster van een neerstortende Enterprise geeft me gewoon kippenvel......

NieuwsFilm

meest populair