Ben Stiller neemt regie 'Pinocchio' over van Tim Burton

De wens van Robert Downey Jr. lijkt dus uit te komen.

De afgelopen tijd, tijdens persconferenties voor Iron Man 3, werd Robert Downey Jr. meermaals gevraagd naar wie hij graag zou willen zien als regisseur voor Pinocchio. In eerste instantie zou Tim Burton de film regisseren, maar dat ging niet door.

Als antwoord gaf Downey Jr. daar vaak op dat hij graag zou willen dat Ben Stiller, met wie hij Tropic Thunder maakte, de film regisseert. Daar kreeg Downey Jr. veel aandacht over, waarop het duo tijdens de CinemaCon kort sprak over de mogelijkheid dat Stiller dit echt zou gaan doen.

Nu lijkt het erop dat die wens van Downey Jr. ook werkelijk uit zal komen. Stiller is volgens Deadline in gesprek met Warner Bros. om de film te regisseren. Het zijn nog geen onderhandelingen, maar de discussie gaat naar het schijnt al over mogelijke schrijvers voor de film.

Deze zal overigens geproduceerd worden door Downey Jr. en zijn vrouw Susan Downey. Verder zal Downey Jr. de hoofdrol van Geppetto op zich nemen. Daarnaast wil hij met de film een andere richting op gaan dan Tim Burton oorspronkelijk voor ogen had. Om die reden besloot Burton ook uiteindelijk op te stappen.

Er is nog een releasedatum bekend waarop gemikt wordt met deze film.



NieuwsFilm

meest populair