Sarah Jessica Parker wil nog altijd 'Sex and the City 3'

Er is nog altijd een verhaal om te vertellen.

Het lijkt erop dat actrice Sarah Jessica Parker nu wanhopig genoeg is om nog steeds te hopen op een derde Sex and the City-film. Tijdens een interview met het Amerikaanse tijdschrift Extra liet ze weten dat een derde film ”geweldig” zou zijn.

Althans, als Sarah Jessica Parker er iets mee te maken zal hebben. De 48-jarige actrice vertelde afgelopen vrijdag dat ze in elk geval nog niet klaar was met Carrie Bradshaw. ”Ik zeg het al tijden… er is nog een verhaal over om te vertellen. Als het gebeurt, op het goede moment en de goede plaats, misschien zouden we het dan moeten vertellen.”

Op dit moment focust de actrice zich op haar nieuwe digitale serie City Ballet, een documentaireserie over dansers die net carrière maken.

Maar ondanks dat zij het wel ziet zitten om een derde Sex and the City te maken, zien andere castleden dat niet zo zitten. Zo vertelde Cynthia Nixon dat ze er geen zin meer in had. ”Nee, nee. Ik denk dat het mooi is geweest,” vertelde zij enige tijd geleden aan The Hollywood Reporter.

Ook Chris Noth, die Mr. Big speelde in de serie, vond iets soortgelijks. ”Ik zie ‘Sex and the City 3’ niet gebeuren,” vertelde hij tijdens een interview.



NieuwsFilm

meest populair