Video

Eerste trailer van presidentsdrama 'The Butler'

Een ware topcast met o.a. Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Liam Neeson, Terrence Howard, Alan Rickman, Jane Fonda en Robin Williams.

door Jan-Peter Rook op 08.05.2013 om 16:50 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van The Butler, een film van regisseur Lee Daniels, bekend van het succesvolle drama Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (2009). Het drama gaat over Cecil Gaines (Forest Whitaker) die 30 jaar als butler werkte in het Witte Huis, het werkterrein en de ambtswoning van de zittende president van de Verenigde Staten. In die periode werkte hij voor acht verschillende presidenten.

Naast Whitaker is er een enorme lading sterren te zien, bestaande uit o.a. Oprah Winfrey, Liam Neeson, Terrence Howard, Alan Rickman, James Marsden, Jane Fonda en Robin Williams. Vanaf 18 oktober in de bioscoop.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Tsja dat deze film genomineerd zal worden zal iedereen wel zien aankomen. Vorig jaar was er Lincoln dit jaar is er The Butler. Maar ik keek hier wel al een tijdje naar uit, vooral vanwege de grote Hollywood cast vol met fantastische acteurs! Ik ben vooral blij dat Robin Williams hierin zit. Ik vind hem een erg goede acteur, en zie hem veel liever in Thrillers & Drama films dan in die duffe kinderfilms of romkoms. Hij kan zoveel meer dan dat. En ik ben ook blij dat Oprah zich nog eens van haar acterende kant laat zien. Vond haar ook erg sterk in The Color Purple. Kan me verder niet veel meer van die film herinneren, maar die blik die zij in de camera wierp nadat ze werd vrijgelaten uit de gevangenis staat in mijn geheugen gebrand.

De trailer ziet er verder precies uit wat ik ervan verwachte. Hartverwarmend, ontroerend en fantastisch. Denk dat dit een mooie film gaat worden.

Angelater

Avatar

Kijk gek genoeg het meest uit naar de vertolkingen van de presidenten Smiley face

Banned

Avatar

Vind dit er echt niet goed uitzien ook de beelden zien er kwalitatief even slecht uit als het al even abominabele "The Paperboy" (ook van Lee Daniels)

Galido

Avatar

Ziet er prachtig uit! Historisch drama op hoog niveau met een prachtige cast. Enkel top!

tk1989

Avatar

Gadver…. Dit trekt me dus totaal niet, ondanks alle "grote namen" die aan de film hebben gewerkt. Alleen de muziek al en de enorm cliche teksten… Nee, niks voor mij.

KeesjeNL

Avatar

Alles hangt af van het verhaal, maar ben bang dat deze trailer er al teveel (racisme, moeder, plantage, vaderlandsliefde) van heeft laten zien. Ik gun wel iemand als James Marsden een goede rol, die vent heeft echt veel meer in zijn pet als Hollywood denkt.

NieuwsFilm

meest populair