Algemeen

Jack Bauer terug voor '24: Live Another Day' in 2014!

Ondanks alle geruchten rond '24 The Film' kiest Fox voor een negende seizoen.

door Bram de Groot op 14.05.2013 om 09:37 in Algemeen
Tv-zender 20th Century Fox Television heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe reeks van twaalf tv-afleveringen is besteld van de hitserie 24. Al jaren ging het gerucht dat het hoofdpersonage Jack Bauer, gespeeld door Kiefer Sutherland, terug zou keren op het witte doek. Nu kunnen we hem echter terugzien in 24: Live Another Day, zoals het negende seizoen moet gaan heten. In de zomer van 2014 verschijnt de serie terug op de buis.

Kevin Reilly, baas van Fox Broadcasting Company: "It's great to have Jack back. '24' redefined the drama genre, and as we reimagine the television miniseries, this iconic show will again break new ground for the network. The series remains a global sensation, and everyone at Fox is thrilled to be back at work with Kiefer, Howard and the incredibly creative '24' team."

Acteur Sutherland over de terugkeer van het geliefde personage Jack Bauer: "The response to '24' is unlike anything I have ever experienced as an actor before. To have the chance to reunite with the character, Jack Bauer, is like finding a lost friend. The story ideas from Howard Gordon are exciting and fresh, and will not disappoint. Great thanks to 20th Century Fox Television, Imagine Television and the FOX network for this opportunity. Make no mistake, my goal is to knock your socks off. See you soon."

De serie, die in 2001 het levenslicht zag, werd voor in totaal 73 Emmy Awards genomineerd. In 2006 won het de Emmy voor "Outstanding Drama Series". Sutherland werd zeven keer genomineerd voor "Outstanding Lead Actor - Drama Series", warvan het er één won. De laaste aflevering van seizoen 8 werd op 24 mei 2010 uitgezonden in de States.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Nog nooit iets van deze serie gezien. Ik heb alleen de gelijknamige game voor de PS2 en die vond ik best goed. Wordt misschien ook eens tijd dat ik deze serie dan ook ga checken....

Frietgezicht

Avatar

jaime91 "Nog nooit iets van deze serie gezien. Ik heb alleen de gelijknamige game voor de PS2 en die vond ik best goed. Wordt misschien ook eens tijd dat ik deze serie dan ook ga checken...."


Zou dr dan maar eens aan beginnen ja. Heerlijk toch als je nog 8 seizoenen kan zien en ervoor kunt gaan zitten en door kunt blijven kijken.

jefta22

Avatar

Ik ging helemaal door het lint toen ik dit las haha! Geweldig nieuws. De serie is ook de enige serie van Fox die ik wel tof vind. Ben dan ook zeer benieuwd wat voor een verhaallijn gebruikt zal worden. Ik hoop niet dat ze een terroristische dreiging als rode draad gebruiken.

bobocad

Avatar

jefta22 "Ik ging helemaal door het lint toen ik dit las haha"
Me too. Het einde van seizoen 8 smeekte toch om een vervolg.
Dat zou een film worden, maar we krijgen dus nieuwe nieuwe seizoen. :+

Weliswaar zal ik net zoals de vorige seizoenen gewoon wachten totdat alle afleveringen beschikbaar zijn. Toen ik 24 seizoen 1 zag op de BBC was ik not amused dat aan iedere aflevering een cliffhanger aan zat. Begon het net te spannend te worden, kon ik weer een week wachten :|

Loisb

Avatar

Ik kan niet wachten! Heb de serie al 2 keer gezien!

Frietgezicht

Avatar

Als ze in seizoen 9 maar zorgen dat Tony een fatsoenlijk einde krijgt want wegrotten in een bajes verdiend zo'n karakter niet.
En is een van de weinigen die je nog fatsoenlijk einde kan geven want ze laten voor de rest iedereen doodgaan continu :P

chakib82

Avatar

Geweldig, had het een paar dagen terug gelezen op engelse sites maar geloofde het niet.
JACK BAUWER WELCOME BACK.

jefta22

Avatar

Tony kan met gemak terugkeren. Ik bedoel: we hebben hem niet daadwerkelijk de bajes in zien gaan. Net zoals we hem in S5 niet daadwerkelijk dood hebben zien gaan. Dat was tenslotte ook de reden dat ie terug kon keren in S7.

2ndSystem

Avatar

Ik heb alleen het eerste seizoen gekeken, zo'n 2 maandjes geleden, en dit nieuws kickstart me wel om de rest snel te kijken.

het gebeurt niet vaak dat ze een serie terugbrengen, en Jack wist me in het eerste seizoen flink te verassen, voor een serie uit 2001, was het duidelijk z'n tijd ver vooruit, geweldige serie, ben zeer benieuwd naar wat jack nogmeer in petto heeft Smiley face

Frietgezicht

Avatar

jefta22 "Tony kan met gemak terugkeren. Ik bedoel: we hebben hem niet daadwerkelijk de bajes in zien gaan. Net zoals we hem in S5 niet daadwerkelijk dood hebben zien gaan. Dat was tenslotte ook de reden dat ie terug kon keren in S7."


Waar dacht je dan dat die heenging na seizoen 7? Maar zelfs dan kan die toch terugkeren. Bauer heeft hem nodig en ze laten hem vrij of hij helpt hem ontsnappen. Hij verdiend een beter einde dan met kogels in zijn lijf kruipend op de grond na alles wat die gedaan heeft.

joepjuh13

Avatar

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik het geweldig vind dat JACK BAURER terug is voor een nieuw seizoen van 24 heb van elk seizoen genoten baalde dan ook ontzettend toen er geen nieuw seizoen zou verschijnen!!! gewelig nieuws dit!!!!! en van mij part mag tony idd terug keren!!

NieuwsFilm

meest populair